1. Seniorencamping
  2. Gelegen in Balkbrug
  3. Uitstekende faciliteiten

Op zoek naar een leuke 50 plus camping in Overijssel?

Bent u op zoek naar een 50 plus camping in Overijssel? Wij van Camping Si-Es-An kunnen u de rust, ruimte en de prachtige natuur bieden die u zoekt in een vakantie! Hoewel wij ons veel richten op gezinnen met jonge kinderen, hebben wij ook vele activiteiten voor vijftig plus. Daarnaast is het gezellig als uw (klein)kinderen op bezoek komen en zich ook kunnen vermaken op onze natuur camping in Overijssel!

 
Boek uw vijftig plus vakantie
 

Heerlijk op vakantie op onze 50 plus camping in Overijssel

Wat is er te doen op onze vijftig plus camping? Wanneer u bij ons verblijft zult u zien dat wij gastvrijheid zeer hoog in het vaandel hebben. Even een praatje maken of een kopje koffie doen vinden wij belangrijk. Wij willen graag dat u zich thuis voelt op onze vijftig plus camping in Overijssel! Daarnaast kunt u door de opzet van het kampeerveld leuke contacten maken en misschien samen erop uit gaan.

Heerlijk fietsen of wandelen in het prachtige Reestdal? Bij de receptie kunt u verschillende wandel of fietsroutes vinden. Wanneer u onze camping verlaat loopt u zo het natuurgebied in. Wat prachtig is wanneer het in bloei staat. Lekker op de 50 plus camping blijven? Zoek een plekje op het zonnige terras van onze brasserie, waar het al vroeg in het jaar goed vertoeven is. Een heerlijke lunch of diner of gewoon een lekker drankje. Er is van alles mogelijk! Of blijf lekker met een boek voor uw accommodatie zitten. U kunt gebruik maken van onze broodjesservice, deze broodjes worden ’s ochtends op uw plek bezorgd wanneer u ze de avond ervoor besteld. Zo kunt u heerlijk ontbijten in de ochtendzon. Ten slotte zijn al onze plekken centraal gelegen vlakbij onze voorzieningen waaronder het sanitairgebouw. Zo hoeft u nooit ver te lopen. Ons sanitairgebouw is voorzien van ruime douches en toiletten.

Altijd welkom op onze vijftig plus camping in Overijssel!

U bent als 50 plus altijd welkom onze camping in Overijssel. Denkt u er wel aan dat er in het hoogseizoen wel veel gezinnen met kinderen zijn. Mocht uw familie langs willen komen dan is dit altijd mogelijk. Voor uw (klein)kinderen is er veel te beleven op de camping, bijvoorbeeld een actief animatieprogramma.

Op zoek naar een vijftig plus camping waar u kunt groepskamperen? Bekijk onze pagina!

Rust en ruimte op onze 50+ camping

  • Heerlijke wandel en fietstochten in omgeving
  • De kampeerplekken bieden rust en ruimte
  • De accommodaties zijn centraal gelegen 
  • Geniet van een heerlijke maaltijd in de brasserie