Camping Si-Es-An
Pasen Overijssel

Weekend weg met Pasen

 • Groen en natuurrijk
 • Kind- en huisdiervriendelijk
 • Bijzonder overnachten

Vier het paasweekend in stijl 🐰

Welkom bij Camping Si-Es-An in het sfeervolle Balkburg, dé perfecte bestemming om Pasen te vieren te midden van natuur en comfort. Er lekker even tussenuit met het gezin of je partner. Wie wil dit nu niet? Dit is je kans om te genieten van een lang weekend weg zonder al te veel vrije dagen in te leveren. Onze camping biedt ruime kampeerplekken en unieke accommodaties, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke paaservaring. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm de lente op onze prachtige locatie.

Een bijzondere overnachting

Het is goed vertoeven op Si-Es-An tijdens uw paasweekend weg in één van onze bijzondere accommodaties! Kies uit een gave Boslodge, Happy Bee lodge, safaritent, Tiny house, Skycabin, Luxe loft of een trekkershut. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. Ontwaak in de ochtend door de fluitende vogels en zie de eekhoorntjes tussen de takken door schieten. Kamperen tijdens Pasen? Dat kan natuurlijk ook! Wij beschikken over basisplaatsen, comfortplus plaatsen, camperplaatsen, seizoensplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. De kampeerplekken zijn geschikt voor 6 personen.

In het kort:

 • Accommodaties tot 7 personen
 • Kampeerplekken tot 6 personen
 • Huisdiervriendelijk
 • Met wellness opties
 • Privé sanitair optioneel
 • Middenin de bossen

Boek jouw paasavontuur ⤵

Maak van Pasen een avontuur

Er is van alles te doen bij Si-Es-An en in de omgeving tijdens Pasen. Het is altijd één groot feest! Boek één van de speeltuinen, dierentuinen of attractieparken, zoals Wildlands Emmen of Attractiepark Slagharen. Op de camping beschikken we over een grote speeltuin met toestellen, pannakooi en een airtrampoline, een brasserie met zonnig terras (tip: hier kan je ook terecht voor een high tea), snackcorner, broodjesservice, actief animatieteam en skelterverhuur. Op de camping worden er tal van paasactiviteiten georganiseerd:

  Paasbrunch eten
  Paaseieren zoeken
  Paasversieringen knutselen
  Spelen met de paashaas

Wat eerdere paasfanaten ons vroegen:

Is mijn hond ook welkom?

Zeker weten! Een vakantie zonder hond is natuurlijk niet compleet. Op de camperplaats zijn in ieder geval 2 harige vrienden toegestaan en op de overige plaatsen maximaal 3. Kies je voor een accommodatie, maar wil je toch je hond meenemen? Ga dan voor een safaritent of trekkershut!

Worden er speciale paasactiviteiten georganiseerd?

Jazeker! Wij zijn gek op Pasen en organiseren daarom een heerlijke paasbrunch, samen paaseieren zoeken, paasversieringen knutselen en natuurlijk lol maken met de paashaas. De kinderen zullen zich de hele vakantie vermaken!