Camping Si-Es-An
Personeel

Medewerkers stellen zich voor

Onze medewerkers stellen zich voor

Bij ons op camping Si-Es-An is het een gezellige boel! diverse medewerkers zijn hier actief. Zowel in de buitendienst als in de animatie of brasserie. Overal kom je ze tegen! Om een beetje kennis te maken met de mensen die hier werken stelt iedereen zich even in het kort voor!

Leer onze medewerkers hieronder kennen!

Lisette, Marit, Lola & Indy

Lisette stelt zich voor:

Hallo allemaal, mijn naam is Lisette. Sinds juni 2020 werk ik bij Camping Si-Es-An, voornamelijk in de brasserie. Maar ik help ook af en toe in de schoonmaak. Naast het werk studeer ik nog aan de universiteit in Leiden aan Criminologie. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, kijk ik series of spreek ik af met vrienden. Wie weet zie ik jullie binnenkort op de camping of in de brasserie.

Marit stelt zich voor:

Hallo ik ben Marit Wobben en werk sinds 2018 bij Camping Si-Es-An. Ik werk in de keuken en de animatie en nu ook in de bediening. Dit werk doe ik met veel plezier, er is altijd een goede sfeer. Ik zit nog op school en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen. Daarnaast vind ik afspreken met vrienden en uitgaan erg leuk om te doen.

Lola stelt zich voor:

Hoi, ik ben Lola Beekman en ik werk sinds 2021 bij Brasserie de Boerderij op Camping Si-Es-An. Mij kun je vinden in de keuken. Ik vindt het altijd super leuk en gezellig. En doe mijn werk ook met veel plezier. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met mijn vrienden. Zie ik je gauw een keer? 

Indy stelt zich voor:

Hallo, mijn naam is Indy Loopers. Sinds juni 2021 ben ik bij Si-Es-An in de bediening komen werken. Ik heb examens gedaan voor VWO en ben geslaagd en heb nu tijd genoeg voor een baantje. Volgend schooljaar ga ik biologie studeren in Groningen. 

Naast mijn werk zit ik ook op volleybal. Ik speel bij de dames 2 van Set-up Balkbrug. Daarnaast hou ik wel van een feestje en leuke dingen doen met vrienden. Hopelijk tot zien op de gezellige camping Si-Es-An :) 

Groetjes Indy Loopers

Fynet & Ramon

Fynet stelt zich voor:

Hoi ik ben Fynet Prijdekker. Ik werk op  Camping Si-Es-An sinds eind 2019. Ik werk in de bediening en animatie. I doe dit allebei met veel plezier! Ik vind het altijd er g gezellig op de camping. Op dit moment zit ik in 5 VWO. Eerder zat ik altijd op volleybal maar sinds een jaar zit ik op voetbal Dit vind ik erg leuk. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en vind ik het leuk om uit te gaan.

Ramon stelt zich voor

Hallo, ik ben Ramon Scheppink en ik werk sinds 2019 bij camping Si-Es-An, in de keuken van de Brasserie. Ik vind dit altijd leuk om te doen, want iedere dag is weer anders. De sfeer is altijd goed op de camping en vooral in de zomer is het er gezellig druk met campinggasten. Daarom kijk ik ook uit naar de komende zomervakantie, die ongetwijfeld weer een groot succes gaat worden!

Ik ben op dit moment bezig met mijn VWO afmaken. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik daarna wil doen, waarschijnlijk iets met bedrijfseconomie. Ik heb er gelukkig nog even de tijd voor om over na te denken, want na de zomervakantie ga ik naar de vijfde. Naast school en werk vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, of om te sporten. Op dit moment doe ik survivaltraining bij Reestdal Outdoor. Daarnaast doe ik ook aan hardlopen en ook vind ik het leuk om af en toe een keer te gaan zwemmen. Natuurlijk vind ik het ook wel eens leuk om even niks te doen, met een leuke serie of film erbij bijvoorbeeld.

Meike stelt zich voor

Hallo, ik ben Meike Kuik. Ik werk sinds 2021 bij Si-Es-An in de bediening en de animatie. In mijn vrije tijd vindt ik het leuk om te sporten; dansen, hardlopen en in de sportschool. Ik zit op de havo op het Vechtdalcollege in Ommen. Daarnaast geef ik met heel veel plezier danslessen aan kinderen.