Onze medewerkers stellen zich voor

Bij ons op camping Si-Es-An is het een gezellige boel! diverse medewerkers zijn hier actief. Zowel in de buitendienst als in de animatie of brasserie. Overal kom je ze tegen! Om een beetje kennis te maken met de mensen die hier werken stelt iedereen zich even in het kort voor!

Leer onze medewerkers hieronder kennen!

Lotte, Kim, Floor & Dawit

Lotte stelt zich voor

Misschien heb je me op de camping zien rondlopen en vraag je je nu af, wie ben jij nou eigenlijk? Ik hoop jullie hier in het kort iets over te vertellen. Mijn naam is Lotte Meulink en sinds 2016 werk ik bij camping Si-Es-An. In de winter sta ik vooral in de keuken en heel soms in de bediening, maar in de zomer zie je me waarschijnlijk ook bij de animatie. Het is altijd ontzettend leuk om op de camping te zijn, vooral in de zomer wanneer er veel mensen aanwezig zijn en de animatie ook in volle gang is.

Naast het werken bij Si-Es-An heb ik mijn vwo-diploma gehaald op het meander college in Zwolle. In mijn vrije tijd wanneer ik niet naar school hoef en ook vrij ben van werk, besteed ik mijn tijd graag aan het afspreken met vriendinnen. Een avondje niks doen en series of films kijken sla ik ook niet af. Misschien is dit een typisch vrouwendingetje, maar ook hou ik erg van shoppen. Vooral als we dan ergens stoppen om koffie te drinken, want koffie is iets wat ik echt heerlijk vind.

Kim stelt zich voor

Hoi, ik ben Kim Jonkman, ik werk sinds 2017  bij camping Si-Es-An. Sinds vorig jaar houdt ik mij vooral bezig met de animatie. Ik maak bijvoorbeeld ook de animatieprogramma’s. Dit vind ik super leuk om te doen. Met kinderen werken is iets wat ik heel graag doe. Ik vind het leuk om te zien dat kinderen van kleine dingetjes al zo enthousiast worden, en als ik tijdens de knutselochtend tekeningen van de kinderen krijg kan mijn dag niet meer stuk! Ik studeer momenteel aan de PABO op hogeschool Windesheim in Zwolle. In mijn vrije tijd volleybal ik bij set-up Balkbrug in de A2 en geef ik training en coach ik de mini’s daar. Super leuk om te doen! Verder ga ik graag shoppen en vind ik het heel erg leuk om gezellig met vrienden bij elkaar te zitten of naar het theater of de bioscoop  te gaan.

Floor stelt zich voor

Hallo, Ik ben Floor en werk in de bediening bij brasserie de Boerderij sinds 2020. Ook zit in ik het animatieteam.  Mijn hobby’s zijn fotograferen en afspreken met vrienden. Ik zit nog op school, op het moment in 5 VWO. Hierna wil ik graag psycholoog worden.

Dawit stelt zich voor

Hoi ik ben Dawit, en werk sinds 2018 op Camping Si-Es-An. Je ziet mij voornamelijk in de brasserie waar ik werk in de bediening. Daarnaast sta ik ook af en toe in de keuken en bij de animatie. Ik heb inmiddels mijn mavo diploma en ga de opleiding accountmanager volgen op het Landstede. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik doe veel aan voetbal, basketbal en krachttraining.

 Pip, Ramon & Fynet

Pip stelt zich voor

Hoi, ik ben Pip en werk al vanaf 2018 op Camping Si-Es-An. Ik werk in de keuken, bediening en animatie. Het leukste van alle 3 de functies vind ik dat je elke keer iets anders doet. Toen ik hier net kwam werken begon ik in de keuken. Na een poosje moest ik een keer invallen in de bediening. En eigenlijk vond ik dat ook wel heel leuk. Toen het zomerseizoen begon, begon ook de animatie. Hier help ik met alle plezier, ik vind het leuk om met kinderen te werken en word daar ook heel blij van. Verder… Heb ik net de middelbare school afgerond. Ik ga de opleiding evenementen manager volgen in Zwolle. Hier heb ik ontzettend veel zin in en ben er erg enthousiast over. In mijn vrije tijd zwem ik graag. Dit doe ik bij de reddingsbrigade in Staphorst. Ik zwem hier al vanaf dat ik 5 jaar ben en doe dit nog steeds met veel plezier.

Ramon stelt zich voor

Hallo, ik ben Ramon Scheppink en ik werk sinds 2019 bij camping Si-Es-An, in de keuken van de Brasserie. Ik vind dit altijd leuk om te doen, want iedere dag is weer anders. De sfeer is altijd goed op de camping en vooral in de zomer is het er gezellig druk met campinggasten. Daarom kijk ik ook uit naar de komende zomervakantie, die ongetwijfeld weer een groot succes gaat worden!

Ik ben op dit moment bezig met mijn VWO afmaken. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik daarna wil doen, waarschijnlijk iets met bedrijfseconomie. Ik heb er gelukkig nog even de tijd voor om over na te denken, want na de zomervakantie ga ik naar de vijfde. Naast school en werk vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, of om te sporten. Op dit moment doe ik survivaltraining bij Reestdal Outdoor. Daarnaast doe ik ook aan hardlopen en ook vind ik het leuk om af en toe een keer te gaan zwemmen. Natuurlijk vind ik het ook wel eens leuk om even niks te doen, met een leuke serie of film erbij bijvoorbeeld.

Fynet stelt zich voor:

Hoi ik ben Fynet Prijdekker. Ik werk op  Camping Si-Es-An sinds eind 2019. Ik werk in de bediening en animatie. I doe dit allebei met veel plezier! Ik vind het altijd er g gezellig op de camping. Op dit moment zit ik in 5 VWO. Eerder zat ik altijd op volleybal maar sinds een jaar zit ik op voetbal Dit vind ik erg leuk. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en vind ik het leuk om uit te gaan.

Lisette, Marit, Lola & Indy

Lisette stelt zich voor:

Hallo allemaal, mijn naam is Lisette. Sinds juni 2020 werk ik bij Camping Si-Es-An, voornamelijk in de brasserie. Maar ik help ook af en toe in de schoonmaak. Naast het werk studeer ik nog aan de universiteit in Leiden aan Criminologie. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, kijk ik series of spreek ik af met vrienden. Wie weet zie ik jullie binnenkort op de camping of in de brasserie.

Marit stelt zich voor:

Hallo ik ben Marit Wobben en werk sinds 2018 bij Camping Si-Es-An. Ik werk in de keuken en de animatie en nu ook in de bediening. Dit werk doe ik met veel plezier, er is altijd een goede sfeer. Ik zit nog op school en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen. Daarnaast vind ik afspreken met vrienden en uitgaan erg leuk om te doen.

Lola stelt zich voor:

Hoi, ik ben Lola Beekman en ik werk sinds 2021 bij Brasserie de Boerderij op Camping Si-Es-An. Mij kun je vinden in de keuken. Ik vindt het altijd super leuk en gezellig. En doe mijn werk ook met veel plezier. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met mijn vrienden. Zie ik je gauw een keer? 

Indy stelt zich voor:

Hallo, mijn naam is Indy Loopers. Sinds juni 2021 ben ik bij Si-Es-An in de bediening komen werken. Ik heb examens gedaan voor VWO en ben geslaagd en heb nu tijd genoeg voor een baantje. Volgend schooljaar ga ik biologie studeren in Groningen. 

Naast mijn werk zit ik ook op volleybal. Ik speel bij de dames 2 van Set-up Balkbrug. Daarnaast hou ik wel van een feestje en leuke dingen doen met vrienden. Hopelijk tot zien op de gezellige camping Si-Es-An :) 

Groetjes Indy Loopers