Camping Si-Es-An
natuur

Kampeerplaats met privé sanitair de luxe

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Parkeren bij accommodatie
 2. Wifi

Badkamer

 1. Douchecabine
 2. Toilet in badkamer
 3. Wastafel

Kamperen

 1. Privé sanitair
 2. 16 ampère stroom
 3. 140 m2
 4. Afvoer
 5. CAI-aansluiting
 6. Schaduw plaats
 7. Zonnige plaats
 8. Speeltuintje op kampeerveld
 9. Watertappunt
 

Omschrijving

Luxe kamperen met uw eigen sanitair. Dit kan met onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Ruim en voorzien van eigen watertappunt, afvoer en tv aansluiting. Rust, ruimte en natuur op Si-Es-An

Hoe fijn om te kamperen met de extra luxe van je eigen sanitair! Gelegen op onze natuurlijke camping! Vanaf onze camping loop je direct de bossen in. Ontdek deze prachtige omgeving door middel van diverse wandel tochten maar ook met de fiets is dit goed te doen. Ruime kampeerplaatsen op een sfeervolle camping met goede faciliteiten. Geschikt voor jong en oud!

⛺ Ruim, rust en natuur
Onze kampeerplaatsen met prive sanitair de luxe zijn ruim opgezet en liggen op 3 verschillende kampeervelden. Eén van deze kampeervelden (Voorste hooiweide) is autovrij. De plekken zijn 140 m2 groot en zijn voorzien van een watertappunt, eigen afvoer, 16 ampère stroom, gratis wifi en hebben een cai aansluiting voor televisie. Bij incheck ontvang je een tv ontvanger die je kunt inpluggen zodat je direct kunt kijken. 

🚿 Eigen sanitair
Al onze plaatsen met prive sanitair beschikken over een unit met eigen sanitair. Onze 4 hooibergjes zoals we ze noemen beschikken elks over 4 units met allen een eigen ingang. In deze unit is een toilet, douchecabine met mengkraan en een wastafelmeubel met extra opbergruimte beschikbaar. de units zijn heerlijk verwarmd! Aan de buitenzijde is er ruimte om af te wassen. Deze afwasruimte deel je met je naaste buren. De cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken! Voor de kleintjes onder ons die nog niet zo ver weg kunnen beschikken onze velden met prive sanitair de luxe alle 3 over een speeltoestel waar zij lekker in kunnen klauteren of spelen met zand! De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Een ontspannende vakantie ervaring
Op één van onze kampeerplaatsen met luxe sanitair! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

Virtuele tour

22 recensies


 1. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Juli 2023 - Lynsey H.

 2. 8,5

  We had place nr 58 and it was somekind of route to toilet. Many old people walk trough the place and it stopped when we did some parrigade to the roud. It was good idea for us but not them. But your campsite was very good thanks for that. Have a nice summer sesong.

  Juni 2023 - Aku P.

 3. 7,8

  De raamwisser in de douche werkte niet goed. Deze staat een beetje bol, er zou een nieuwe moeten komen.

  Oktober 2022 - Z.

 4. 8,5

  wat betreft het eten, het was voor ons super, maar voor niet iedereen is elk gerecht gewenst. als er van te voren aangegeven kan worden wat er op tafel gaat komen kan er voor mensen die iets niet lusten misschien een alternatief geboden worden. voor ons was er niets te klagen. zeker voor een herhaling vatbaar. Veel succes met verdere ontwikkeling. met vriendelijke groet Willy en André de Zwart

  September 2022 - André D.

 5. 8,2

  In de wasbakken van de afwasplekken was geen stop aanwezig.

  September 2022 - Sharon D.

 6. 9,5

  Een lampje boven de deur van privé sanitair guste weide no:8

  September 2022 - Ron V.

 7. 8,5

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - Cees T.

 8. 8,5

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2022 - Hugo en Fida T.

 9. 8,2

  Er hing een vreemde lucht in het privé sanitair.

  Mei 2022 - T K.

 10. 7,7

  Indien mogelijk een vaste afspraak maken met het klimpark ernaast, zodat je op bijv. 2 dagen vanaf jullie camping daar kan klimmen. Voor kinderen is dit erg leuk en ik denk dat het zowel voor jullie als camping, alsook de uitbater van het klimpark positief is. gr Ronald en Nicolette

  Mei 2022 - R V.

 11. 7,5

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2022 - Ronald P.

 12. 8

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2022 - Eric d.

 13. 9,7

  Geen recensie achtergelaten

  April 2022 - Koos L.

 14. 8,5

  Geen recensie achtergelaten

  April 2022 - A v.

 15. 8,5

  Klein dakje boven afwasplaats van prive sanitair, zodat je droog staat bij wat regenachtig weer. Het sanitairdak aan kant van afwasplaats een stuk doortrekken met riet, zodat het uiterlijk bewaard blijft!

  April 2022 - Ruud d.