Camping Si-Es-An
natuur

Kampeerplaats met privé sanitair de luxe

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Parkeren bij accommodatie
 2. Wifi

Badkamer

 1. Douchecabine
 2. Toilet in badkamer
 3. Wastafel

Kamperen

 1. Privé sanitair
 2. 16 ampère stroom
 3. 140 m2
 4. Afvoer
 5. CAI-aansluiting
 6. Schaduw plaats
 7. Zonnige plaats
 8. Speeltuintje op kampeerveld
 9. Watertappunt
 

Omschrijving

Luxe kamperen met uw eigen sanitair. Dit kan met onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Ruim en voorzien van eigen watertappunt, afvoer en tv aansluiting. Rust, ruimte en natuur op Si-Es-An

Hoe fijn om te kamperen met de extra luxe van je eigen sanitair! Gelegen op onze natuurlijke camping! Vanaf onze camping loop je direct de bossen in. Ontdek deze prachtige omgeving door middel van diverse wandel tochten maar ook met de fiets is dit goed te doen. Ruime kampeerplaatsen op een sfeervolle camping met goede faciliteiten. Geschikt voor jong en oud!

⛺ Ruim, rust en natuur
Onze kampeerplaatsen met prive sanitair de luxe zijn ruim opgezet en liggen op 3 verschillende kampeervelden. Eén van deze kampeervelden (Voorste hooiweide) is autovrij. De plekken zijn 140 m2 groot en zijn voorzien van een watertappunt, eigen afvoer, 16 ampère stroom, gratis wifi en hebben een cai aansluiting voor televisie. Bij incheck ontvang je een tv ontvanger die je kunt inpluggen zodat je direct kunt kijken. 

🚿 Eigen sanitair
Al onze plaatsen met prive sanitair beschikken over een unit met eigen sanitair. Onze 4 hooibergjes zoals we ze noemen beschikken elks over 4 units met allen een eigen ingang. In deze unit is een toilet, douchecabine met mengkraan en een wastafelmeubel met extra opbergruimte beschikbaar. de units zijn heerlijk verwarmd! Aan de buitenzijde is er ruimte om af te wassen. Deze afwasruimte deel je met je naaste buren. De cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken! Voor de kleintjes onder ons die nog niet zo ver weg kunnen beschikken onze velden met prive sanitair de luxe alle 3 over een speeltoestel waar zij lekker in kunnen klauteren of spelen met zand! De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Een ontspannende vakantie ervaring
Op één van onze kampeerplaatsen met luxe sanitair! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

Virtuele tour

30 recensies


 1. 9,7

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2024 - Jan W.

 2. 10

  Ga zo door

  Juni 2024 - bennie N.

 3. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2024 - Henry W.

 4. 8,8

  Wij stonden op nummer 16, maar vonden de grasmat voor de caravan niet vlak (hobbelig). Ook was de kraan om de jerrycan te vullen met vers drinkwater nog afgesloten. Dit zijn geen minpunten hoor, maar misschien een punt van aandacht.

  Mei 2024 - Hans E.

 5. 10

  We hebben iets van 13 pizza’s besteld. Misschien is het handig om de volgende keer op de doos te zetten welke pizza in de doos zit. Dat scheelt een hele hoop uitzoeken.

  Mei 2024 - J. W.

 6. 9,6

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Wy K.

 7. 9,2

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - B.J. W.

 8. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - C. v.

 9. 9,2

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Gerry C.

 10. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Conny V.

 11. 10

  Geen tips ; Wel een succes wens met de mooie uitbreiding !!!!!! Groeten, THEO & TONNY EUSTERBROCK

  Mei 2024 - Theo E.

 12. 9,5

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Tamara O.

 13. 7,2

  Het speeltuintje op het belde was niet echt een speeltuintje maar een hokje. Voor de Kids wel leuk om bijvoorbeeld een glijbaantje oid erbij te hebben.

  Mei 2024 - Wendy G.

 14. 8,4

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - J. K.

 15. 7,5

  omgeving : tip over Zuidwolde op de site : volgens ons gewoon dorp niet de moeite waard om te bezoeken

  Mei 2024 - Jan H.