Camping Si-Es-An
natuur

Comfortplus plaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Parkeren bij accommodatie
 2. Wifi

Kamperen

 1. 16 ampère stroom
 2. 140 m2
 3. Afvoer
 4. CAI-aansluiting
 5. Elektra
 6. Schaduw plaats
 7. Zonnige plaats
 8. Speeltuintje op kampeerveld
 9. Watertappunt
 

Omschrijving

Boek een ruime kampeerplaats met cai tv aansluiting op onze natuurlijke camping waar rust, ruimte en natuur nr. 1 is.

Natuurlijk kamperen in het groen in bosrijk gebied.

⛺ Ruim, rust en natuur
Onze comfort plus kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en liggen op  verschillende kampeervelden. Eén van deze kampeervelden (Voorste hooiweide) is autovrij. De plekken zijn 140 m2 groot en zijn voorzien van een watertappunt, eigen afvoer, 16 ampère stroom, gratis wifi en hebben een cai aansluiting voor televisie. Bij incheck ontvang je een tv ontvanger die je kunt inpluggen zodat je direct kunt kijken.

🚿Sanitairgebouw
Met ingang van seizoen 2024 beschikken wij over 2 sanitair gebouwen welke heerlijk verwarmd zijn op de koude dagen. Deze kun je vinden tegen over de brasserie en achter de receptie. Hier vind je naast douches en toiletten ook kinder sanitair (bij receptie uitgebreider) een wasmachine en droger (Bij gebouw brasserie) Ook de cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw bij het chemisch toilet.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken! Voor de kleintjes onder ons die nog niet zo ver weg kunnen beschikken onze velden over een speeltoestel waar zij lekker in kunnen klauteren of spelen met zand! De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Ontspanning, ruimte voor activiteit en kindvriendelijk!
Op één van onze comfortplus plaatsen! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

Virtuele tour

8 recensies


 1. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2023 - Martin K.

 2. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2022 - Edger B.

 3. 10

  Geen

  Oktober 2022 - Tienke d.

 4. 9,7

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2022 - Jan en anja S.

 5. 7,7

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2022 - C. A.

 6. 8

  beter herkenbaar maken van de kampeerplek door dat aan te geven met paaltje of tegel daar de band van caravan zetten zodat er geen misverstand is hoever of hoe de caravan neer gezet moet worden. dit heb ik ook al doorgegeven bij ons vertrek en is volgens mij ook genoteerd .

  Oktober 2022 - R E.

 7. 8,7

  Strengere handhaving van de regels zoals auto parkeren op iemand anders zijn plaats terwijl je eigen plaats groot genoeg is(aso gedrag) Dat heeft alle “buren” erg gestoord en was jammer voor de sfeer

  September 2022 - P S.

 8. 8,7

  Een aandachtspunt hebben we ook. De fietsroutebeschrijving in het boekje is niet identiek aan de gps route. De beschrijving in het boekje klopt niet op alle punten. Eigenlijk heb je het boekje én de gps nodig om de route te vinden. Regelmatig was t echt puzzelen onderweg. Gelukkig heb heb je dan medefietsers en kom je er samen dan wel uit. Toch zouden we adviseren hier nog verbetering in aan te brengen.

  September 2022 - K.