Camping Si-Es-An
natuur

Comfortplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Autovrij veld
 2. Wifi

Kamperen

 1. 16 ampère stroom
 2. 120 m2
 3. Watertappunt
 

Omschrijving

Ruime kampeerplaatsen op een gezellig veld

Sfeervol kamperen in het groen van het Reestdal

⛺ Ruim, rust en natuur
Onze comfort kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en liggen op  verschillende kampeervelden. Dit kampeerveld is autovrij. De plekken zijn 120 m2 groot en zijn voorzien van een watertappunt, eigen afvoer, 16 ampère stroom en gratis wifi.

🚿Sanitairgebouw
Met ingang van seizoen 2024 beschikken wij over 2 sanitair gebouwen welke heerlijk verwarmd zijn op de koude dagen. Deze kun je vinden tegen over de brasserie en achter de receptie. Hier vind je naast douches en toiletten ook kinder sanitair (bij receptie uitgebreider) een wasmachine en droger (Bij gebouw brasserie) Ook de cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw bij het chemisch toilet.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken! Voor de kleintjes onder ons die nog niet zo ver weg kunnen beschikken onze velden over een speeltoestel waar zij lekker in kunnen klauteren of spelen met zand! De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Ontspanning, ruimte voor activiteit en kindvriendelijk!
Op één van onze plaatsen met comfort! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel.