Camping Si-Es-An
natuur

Camperplaats de Luxe

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Wifi

Kamperen

 1. 10 ampère stroom
 2. 100 m2
 3. CAI-aansluiting
 4. Elektra
 5. Gebruik sanitairgebouw
 6. Schaduw plaats
 7. Zonnige plaats
 8. Vuilwaterstort
 9. Watertappunt
 

Omschrijving

Erop uit met de camper. Boek een camperplaats de luxe op Si-Es-An. Rust, ruimte en natuur op een sfeervolle en natuurlijke camping

Eropuit met de camper in Overijssel. De camper is populair en zeer in trek onder de kampeergasten in Nederland! Een nachtje of een week. Het kan op onze nieuw aangelegde camperplaatsen!

⛺Natuurlijk kamperen op een nette plaats, van alle gemakken voorzien.
Onze camping beschikt over 5 camperplaatsen de luxe.  Deze verharde plaatsen zijn 100 m2, voorzien gratis wifi en 10 ampère stroom. Aan het watertappunt kun je een slang bevestigen om je camper te voorzien van water. (Deze dien je zelf mee te brengen). De vuilwaterstort bevindt zich aan de voorzijde van de camping.

🚿Sanitairgebouw
Met ingang van seizoen 2024 beschikken wij over 2 sanitair gebouwen welke heerlijk verwarmd zijn op de koude dagen. Deze kun je vinden tegen over de brasserie en achter de receptie. Hier vind je naast douches en toiletten ook kinder sanitair (bij receptie uitgebreider) een wasmachine en droger (Bij gebouw brasserie) Ook de cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw bij het chemisch toilet. 

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken!  De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen! Achter de brasserie ligt ook nog de pannakooi waar een leuk bal spel gedaan kan worden of de air trampoline voor coole kunstjes!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Op doorreis of een gehele vakantie
Op één van onze camperplaatsen! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

20 recensies


 1. 10

  Een uitleg over de douche pasjes is wel handig.

  Juni 2024 - Jacqueline c.

 2. 6,2

  Afscheiding maken bij de koepel tent en camper plaats. Bied meer privacy..voor beide partijen.

  Juni 2024 - F. V.

 3. 7,2

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2024 - Roelof B.

 4. 9

  Wij hebben op de camperplaats gestaan. Ondergrond voor de camper prima maar misschien is het een idee om een klein aansluitend terras ( bestrating) te creëren zodat je bij regen droger je camper in kunt stappen. Nu heb je plassen water voor je deur.

  Mei 2024 - C.

 5. 8,6

  Juist als mensen opstaan wordt ook de sanitairruimte schoongemaakt en dat is niet handig omdat er dan nog minder toiletten en douches beschikbaar zijn.

  Mei 2024 - Arnold W.

 6. 9

  Grote afvalvak in het nieuwe sanitairgebouw. Voor etensresten,luiers,enz Misschien kunnen de douches minder lang ingesteld worden,ook bij kinderdouche. Zo gaat er veel water verloren Kindertoilet in badkamer van de kids of elders in gebouw

  Mei 2024 - Ina Z.

 7. 9

  Wat meer afvalbakken

  Mei 2024 - Koen D.

 8. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Johan h.

 9. 8,8

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Renate S.

 10. 8,3

  Ja, als de daar is een fijn mooi Zwembad Maar wij snappen erg goed dat ALLES niet tegelijk kan. Neem de tijd beter iets moois en goed dan vlug dat het niet werk.

  Mei 2024 - Anneke V.

 11. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Ralf W.

 12. 7,8

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - W M.

 13. 7,8

  Internet mag wel wat stabieler. Valt nu vaak weg op camperplaats.

  April 2024 - Trijnie G.

 14. 6

  De drainage van de camperplekken is niet heel goed. Natte plekken. De prijs is behoorlijk gestegen sinds vorig jaar. De faciliteiten zijn oké, maar is 28 euro voor een camperplek is écht te veel. Check eens camperplek “ons Buiten”. Hún faciliteiten en en prijs. Die is slechts 5 euro hoger, maar hebben beduidend meer te bieden. De camperplaatsen zijn nu ingericht dat er altijd koplampen op de plekken schijnen van de auto’s die aankomen. Niet heel fijn. De Boerderij heeft een prima opknap beurt gehad.

  April 2024 - Nicole d.

 15. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  April 2024 - A. C.