Camping Si-Es-An
natuur

Camperplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Wifi

Kamperen

 1. 10 ampère stroom
 2. 100 m2
 3. Elektra
 4. Gebruik sanitairgebouw
 5. Schaduw plaats
 6. Zonnige plaats
 7. Vuilwaterstort
 8. Watertappunt
 

Omschrijving

Erop uit met de camper. Boek een camperplaats op Si-Es-An. Rust, ruimte en natuur op een sfeervolle en natuurlijke camping

Eropuit met de camper in Overijssel. De camper is populair en zeer in trek onder de kampeergasten in Nederland! Een nachtje of een week. Het kan op onze nieuw aangelegde camperplaatsen!

⛺Natuurlijk kamperen op een nette plaats, van alle gemakken voorzien.
Onze camping beschikt over 2 camperstraatjes met in totaal 12 plaatsen. Deze verharde plaatsen zijn 100 m2, voorzien van eigen watertappunt, afvoer, gratis wifi en 10 ampère stroom. Aan het watertappunt kun je een slang bevestigen om je camper te voorzien van water. (Deze dien je zelf mee te brengen). De vuilwaterstort bevindt zich aan de voorzijde van de camping.

🚿Sanitairgebouw
Met ingang van seizoen 2024 beschikken wij over 2 sanitair gebouwen welke heerlijk verwarmd zijn op de koude dagen. Deze kun je vinden tegen over de brasserie en achter de receptie. Hier vind je naast douches en toiletten ook kinder sanitair (bij receptie uitgebreider) een wasmachine en droger (Bij gebouw brasserie) Ook de cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw bij het chemisch toilet. 

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken!  De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen! Achter de brasserie ligt ook nog de pannakooi waar een leuk bal spel gedaan kan worden of de airtrampoline voor coole kunstjes!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Op doorreis of een gehele vakantie
Op één van onze camperplaatsen! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

1 recensie


 1. 7,7

  Wohnmobilplätze sind auf der Zufahrt und somit außen vor...man fühlt sich nicht zugehörig. Keine Kinderwaschbecken und Kinderduschen

  Augustus 2023 - Stephan W.