Nog even naar de camping in Oktober!

Alle vakanties zijn weer voorbij, maar u kunt nog even eropuit in Oktober! In deze herfstmaand kunt u nog heerlijk genieten van het herfstzonnetje en zo nog lekker wandelen of fietsen. Daarnaast kunt u in de weekenden heerlijk eten in onze brasserie centraal gelegen op de camping.

Wilt u ook nog even eropuit in Oktober?

 • Geniet van de prachtige omgeving en het heerlijke herfstzonnetje
 • U kunt bijvoorbeeld bij de receptie diverse fietsroutes vinden om lekker te gaan fietsen.
 • Maar u kunt ook via bezoekerscentrum de Wheem wat op een kleine kilometer afstand ligt, heerlijk wandelen.
 • Daarnaast zijn er nog verschillende bezienswaardigheden of attractieparken die u kunt bekijken of bezoeken.
 • Of geniet gewoon lekker van de rust, ruimte en de natuur die wij u kunnen bieden op onze camping.

Wilt u nog even eropuit in Oktober? En genieten van het lekkere herfstzonnetje terwijl u op vakantie bent? Boek dan een weekendje weg in oktober in één van onze verhuuraccommodaties of een oktober arrangement 2024 op onze groene camping in Overijssel!

 
 

Ontdek Si-Es-An in Oktober

Het normale leven is weer begonnen, iedereen is weer aan het werk, naar school of geniet van zijn of haar pensioen. Wilt u er toch nog even tussen uit? Bij ons op Si-Es-An is het het gehele seizoen goed vertoeven! De natuur blijft mooi, er staat ieder seizoen wel wat in bloei. Op onze groene camping bent u nog steeds van harte welkom! Gastvrijheid en veelzijdigheid staat bij ons hoog in het vaandel! Het thuisgevoel creëren terwijl u op vakantie bent! 

Bijzondere accommodaties verscholen tussen de bomen, ruime kampeerplaatsen waaronder met verwarmd privé sanitair en onze faciliteiten maken onze camping tot dé plek voor uw weekendje weg in Oktober!

 

 
 

Fietsen en wandelen in de omgeving

Onze natuurlijke camping is gelegen in een prachtig natuurgebied wat het gehele jaar in bloei staat. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen. Wanneer u ons terrein verlaat loopt of fietst u zo de bossen in. Ontdek de dieren, authentieke boerderijen of bezoek de bezienswaardigheden in onze directe omgeving. Denkt u aan de tuinen van Mien Ruys, beeldentuin in Witharen of neem een kijkje op verschillende boeren bedrijven hier in de buurt. Bij Zuivelboerderij de Waard, vleesboerderij Uut 't Veld en Wijnboerderij de Reestlandhoeve vind je overheerlijke streekproducten die je kunt proeven bij ons in de brasserie!

Bij de receptie vindt u diverse wandel en fietsroutes voor uw tocht. Kaarten met knooppunten of via verschillende apps. Daarnaast heeft fietsnetwerk in samenwerking met ons een eigen fietsroute ontwikkeld met onderweg leuke bezienswaardigheden. Zo wordt kamperen in oktober gegarandeerd een succes wanneer u liefhebber bent van wandelen en fietsen!

Kamperen in de herfstvakantie

De herfstvakantie wordt steeds populairder in Nederland. Nog lekker even weg voor alle feestdagen weer beginnen. Even de rust opzoeken wanneer de kinderen vrij zijn. Of gezellig samen met uw partner! Kamperen in de herfstvakantie of een weekendje weg in oktober in één van onze accommodaties! Het kan allemaal op Si-Es-An. 

Een bezoekje aan Wildlands in Emmen of Attractiepark Slagharen is een leuk dagje uit wanneer u bij ons verblijft. Na een geslaagde dag lekker een hapje eten in onze sfeervolle brasserie is hét recept voor een topdag! Natuurlijk kunt u ook op de camping blijven, de kinderen vermaken zich in de speeltuin, speel een leuk spelletje. Of zoek een leuk boek in onze boekenkast! Vakantie in de herfstvakantie is een feest!

 

Kampeer arrangement Oktober

 • Ruime kampeerplaatsen
 • Gratis wifi
 • Rust, ruimte en natuur
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Exclusief verbruik warm water en elektra
 • Sfeervolle brasserie
 • Uw viervoeter is van harte welkom
 
 

Oktobermaand 2024

Verblijf van vrijdag 27 september - zondag 27 oktober