Camping Si-Es-An
fietsweken in het Reestdal

Fietsweken in het Reestdal

Fietsvakantie in stijl

U bent gek van fietsen en gaat er graag op uit? Dan hebben wij iets voor u! Boekt u één van onze all inclusive fietsweken en geniet van onze sfeervolle camping met gezellige horeca waar u dagelijks kunt aanschuiven voor diner, de prachtige fietstochten die speciaal voor u zijn uitgezet, maar natuurlijk ook de gezelligheid met uw medefietsers die samen met u ook van dit arrangement genieten! Onze arrangementen zijn op basis van 2 personen, wilt u alleen komen? Dat kan natuurlijk ook! Neemt u dan even contact met ons op? 

All inclusive fietsweek: Een groot succes!

Al jaren worden deze fietsweken georganiseerd op diverse plekken in het land. En nu ook bij ons op Si-Es-An. Onze natuurlijke en groene camping is een goede uitvalsbasis en startpunt voor prachtige fietstochten. Ontdek de prachtige natuur wat elk seizoen wel in bloei staat, authentieke boerderijen, de mooie Schotse hooglanders en natuurlijk de gezellige dorpjes met zijn mooie gebouwen en sfeervolle horeca.

Daarbij is het ook goed vertoeven op de camping. Wie bieden ruime kampeerplaatsen waaronder ook met privé sanitair. Onze plaatsen zijn voorzien van een eigen waterpunt en gratis wifi. Een aantal beschikken ook over een cai televisie aansluiting. Beschikt u niet over een camper of caravan? Dan hebben wij ook diverse accommodaties beschikbaar waar het heerlijk vertoeven is! Wilt u met 2 stellen in een accommodatie? Neemt u dan contact met ons op! Onze camping is niet groot, zo zit u altijd vlakbij de faciliteiten zoals het sanitairgebouw en de horeca.

In onze sfeervolle brasserie kunt u tijdens de fietsweek elke avond aanschuiven voor het diner. Dit kan variëren van een pizza, 3 gangen diner of een BBQ. Ook zal er een avond vertier voor u worden georganiseerd. Wij van Si-Es-An zullen ervoor zorgen dat u niks te kort komt in uw fietsweek!

Wat houdt het arrangement in?

  • Verblijf van 7 nachten
  • Uit te breiden naar privé sanitair
  • 4 dagen fietsen (routes 40/60 km)
  • Elke avond diner
  • Tijdens de fietstocht koffie met gebak
  • Eén avond met vertier
  • Gezelligheid met medefietsers
Natuur Reestdal

Reestdal fietsweek Juli 2024

All inclusive fietsweek op basis van 2 personen

Reestdal fietsweek September 2024

All inclusive fietsweek op basis van 2 personen

Ontdek het Reestdal, een prachtige omgeving

Het Reestdalgebied bevindt zich in Overijssel en Drenthe. Si-Es-An ligt op een steenworp afstand van de grens die gecreëerd wordt door het idylische beekje de Reest. Deze vindt je al kronkelend door het prachtige landschap wat te ontdekken is door middel van de fiets maar ook al wandelend. 

Authentieke boerderijen, prachtige landschappen en heidevelden, je komt het allemaal tegen in onze directe omgeving. Elk seizoen staat er wel iets in bloei wat de aandacht trekt. Een oase van rust valt over je heen wanneer je hier wandelt of fietst. Bent u meer op zoek naar sightseeing of activiteit? De pitoreske dorpjes en steden, waaronder Ommen, Hardenberg, Zwolle en nog vele meer zijn zeker een bezoekje waard. Om lekker te shoppen, een mooie wandeling te maken tussen de authentieke gebouwen of om gewoon lekker een terrasje te pikken in de zomer! 

Daarnaast zijn er diverse verschillende activiteiten waar je als gezin om met je partner kunt ondernemen! Een bezoekje aan mooie tuinen of musea, pretparken, dierentuinen maar ook vele actieve uitjes waaronder bootje varen of kanoën, klimmen en nog veel meer. Si-Es-An is centraal gelegen, zo kunt u een heerlijk dagje uit terwijl dit nooit te ver van de camping af is! Weg van thuis maar stiekem toch ook wel een beetje dichtbij.