Camping Si-Es-An
ACSI camping in Overijssel

ACSI camping in Overijssel

  • ACSI camping in Overijssel
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Huisdiervriendelijk

Kamperen op ACSI camping in Overijssel

Voordelig kamperen op ACSI camping in Balkbrug, Overijssel! Bent u op zoek naar een ACSI Camping? Bij ons op Camping Si-Es-An bent u van harte welkom met uw ACSI card. Onze natuurlijke camping ligt midden in het prachtige Reestdal gebied en is voor iedereen geschikt. Bijvoorbeeld  gezinnen met jonge kinderen maar ook het vijftig plus gezelschap.

Voordelen van onze ACSI camping in Overijssel:

  • Gelegen in een prachtig natuurgebied
  • Vele faciliteiten, centraal gelegen
  • Fanatieke animatie op feestdagen en in vakanties.
  • Uw viervoeter is altijd welkom
  • Kampeerplaatsen tot 140 m2
  • 10 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
ACSI Camping Overijssel

Kamperen met uw ACSI card

Wanneer u komt kamperen bij onze ACSI camping in Overijssel zult u merken dat er een gemoedelijke sfeer is. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat u zich thuis voelt op onze ACSI camping terwijl u op vakantie bent! U kunt uw eigen kampeerplek kiezen, wilt u bijvoorbeeld graag de avondzon of wilt u juist wat meer in de schaduw staan? Er is van alles mogelijk. Wilt u kamperen met uw hond op onze ACSI camping in Overijssel? Natuurlijk mag u kamperen met de hond op onze ACSI camping. Door onze ruime kampeerplekken heeft ook uw hond de ruimte om lekker te genieten. Wij vinden het wel fijn als deze aangelijnd is. Wanneer u de camping verlaat, loopt u zo het prachtige Reestdal gebied in. Hier kunt u uw hond uitlaten.

U kunt bijna het gehele seizoen gebruik maken van uw ACSI camping kaart. Alleen tijdens de feestdagen en in de zomervakantie is deze helaas niet geldig. Het tarief van de ACSI camping card is €19,- exclusief toeristenbelasting

Naast onze ACSI kampeerplaatsen beschikken wij ook over een aantal plaatsen met privé sanitair. Deze luxe plaatsen zijn voorzien van een eigen unit met een eigen wastafel, toilet en douchecabine. U kunt uw ACSI camping kaart niet gebruiken op plaatsen met privé sanitair maar er zijn genoeg andere kampeerplaatsen op onze ACSI camping met privé sanitair waar u wel kunt genieten van korting tijdens het kamperen! 

Faciliteiten op onze ACSI camping

Al onze kampeerplekken zijn centraal gelegen, hierdoor hoeft u nooit ver te lopen. In het midden van onze camping vind u alles bij elkaar. Bijvoorbeeld ons sanitairgebouw, de grote speeltuin maar ook onze brasserie. Het is heerlijk vertoeven op het zonnige terras. U kunt hier terecht voor lunch, diner maar ook alleen voor een kopje koffie met heerlijke lekkernij. Voor de kinderen is er een actief animatieprogramma. Bijvoorbeeld lekker sporten, knutselen of lekker een film kijken als het weer wat minder is. Wij zijn dé kindvriendelijke camping in Overijssel.