Vakantie in het Vechtdal

De Vecht baant zich kronkelend een route door het mooie landschap waarbij het pittoreske dorpjes, bossen, heide en landgoederen passeert. In dit landschap herleeft u vervlogen tijden en vindt u volop rust en ruimte. Bovendien leent het Vechtdal zich goed voor een mooie wandel of fietstocht met het hele gezin! Camping Si-Es-An begeeft zich in dit schitterende gebied en is dus de ideale plek voor een vakantie in het Vechtdal! Geniet van de natuur, terwijl uw kinderen kunnen genieten van de vele plekken voor een dagje uit! Neem bijvoorbeeld:

  • Het mooie openluchtzwembad het Heuveltjesbosbad.
  • Maar ook Attractiepark Slagharen is een uitstapje voor een dag plezier.
  • Daarnaast ligt bezoekerscentrum De Wheem van landschap Overijssel hier om de hoek.
 
 

Vakantie in het Vechtdal bij Camping Si-Es-An

Camping Si-Es-An staat voor genieten! En daar hoort een omgeving bij waarin dat kan. Het Reestdal is een natuurgebied wat aan de rand van onze camping in Overijssel ligt. Uitermate geschikt voor mooie wandelingen of fietstochten.

Op onze camping in Balkbrug is voor de kids ook genoeg te beleven, zo is er een mooie speeltuin en een ruim opgezet sportveld. Hier kunnen de kinderen voetballen, basketballen en volleyballen.
Boek direct uw vakantie en wees verzekerd van een top vakantie!

Brasserie De Boerderij

Brasserie De Boerderij is gehuisvest in een karakteristieke oude boerderij uit eind 1800 en vormt het knusse hart van camping Si-Es-An. Vroeger in de loop van de jaren 60 is de originele boerderij verbouwd tot de kantine van de camping. De boerderij werd verder uitgebreid door de tweede generatie van het familiebedrijf door een aanlopende drukte en het vergroten van de activiteiten. Eind 2015 is de boerderij omgevormd tot een Brasserie waarin dagelijks heerlijke gerechten worden geserveerd. Brasserie De Boerderij vormt het knusse hart van camping Si-Es-An.