8.8
92 reviews op Zoover

Fietsen in de omgeving

Fietsen in de omgeving van het prachtige Reestdalgebied.

Heerlijk fietsen in de omgeving van Camping Si-Es-An. Wanneer u bij ons komt kamperen op onze gastvrije en groene camping ziet u dat u verblijft in het prachtige Reestdalgebied. Hier kunt u heerlijk fietsen en genieten van de rust, ruimte en de mooie natuur.

  • Ten eerste is het Reestdal één van de mooiste en uniekste natuurgebieden van Nederland.
  • Daarnaast ligt Camping Si-Es-An centraal in dit prachtige gebied.
  • Verder vind u op onze camping Brasserie de Boerderij, waar u heerlijk kunt eten na een lange dag fietsen.
  • Ten slotte is het mogelijk om zowel een gewone als een elektrische fiets te huren bij de receptie.

Klikt u verder via onderstaande buttons voor meer informatie over fietsroutes of de omgeving.

Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk hier eerst uw prijs!
Sfeerimpressie
Fietsroutes

Ten eerste www.route.nl , hier kunt u verschillende fiets maar ook wandel routes vinden vanuit de omgeving.

Fietsverhuur

Daarnaast kunt u via de receptie een fiets huren, zowel elektrisch als een gewone fiets.

Reestdal

u kunt via deze pagina verschillende activiteiten vinden in het Reestdal, bijvoorbeeld lekker eten maar ook een musea of mooie bezienswaardigheden

Fietsen in de omgeving van Camping Si-Es-An

Erop uit met de fiets?

Gaat u dit jaar met fietsen in de omgeving van onze camping in Overijssel? Bezoek dan vooral het Reestdalgebied, één van de mooiste en unieke natuurgebieden van Nederland met bijvoorbeeld zijn fraaie en afwisselende landschappen van bos, heide en weilanden. Daarnaast ligt op de grens van Overijssel en Drenthe het riviertje de Reest, dat prachtig door de omgeving kronkelt. Langs de oevers liggen loom de schitterende hooilandjes met oude boerenerven. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Maar ook de goudgele kleurenpracht die het Reestdal in het voorjaar zo kenmerkt, wordt veroorzaakt door de ontelbare Korenbloemen in de vele weilandjes. En met een beetje geluk ziet u Reeën lopen of ooievaars vliegen tijdens uw tocht langs de Reest.

Prachtige routes om te fietsen in de omgeving

Om tijdens het fietsen in omgeving de mooiste plekjes te ontdekken in het Reestdalgbied of om één van de bezienswaardigheden te bekijken, zijn er verschillende fietsroutes uitgezet, voor een geweldige fietsvakantie. Deze routes zijn op de camping verkrijgbaar voor de gasten. Daarnaast is er fietsinformatie en zijn er routekaarten zijn te verkrijgen bij de VVV’s kantoren in de regio of bij informatiecentrum de Wheem in Oud-Avereest. Bovendien vind u bij  de Wheem onder meer een expositie over één van de bijzondere bewoners van het Reestdal: de das.

Meer weten? Vraag ons naar alle mogelijke routes!