8.7.
120 reviews op Zoover

Natuurhuisje

Genieten in een natuurhuisje in Nederland

Op vakantie, maar dan lekker dicht bij huis? Boek een natuurhuisje bij camping Si-Es-An, gewoon in Nederland! Onze natuurhuisjes bevinden zich aan de rand van natuurgebied het Reestdal (Balkbrug). Dat maakt deze plek uitermate geschikt om tot rust te komen terwijl u geniet van de natuur.

  • Geschikt vanaf 2 personen
  • Luxe en sfeervolle inrichting
  • Een prachtige en ruime veranda
  • Uitzicht op natuurgebied het Reestdal
  • Gebruikmaken van onze broodjesservice
Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Trekkershut

Ideaal wanneer u op doorreis bent tijdens uw fiets- of wandelvakantie!

Insectenlodge

Een prachtige 5-persoons blokhut in de natuur aan het Reestdal gebied.

De Kolibri

Ruimte voor 6 personen en gelegen op een kavel van maar liefst 300 m2!

Overnachten midden in de natuur

De mooiste natuurhuisjes in Overijssel

Aan de rand van het prachtige natuurgebied Reestdal vindt u de meest prachtige natuurhuisjes van Overijssel. Onze Boslodge beschikt over een ruime veranda met een heerlijk zittende tuinset. Vanaf de veranda kijkt u uit op het natuurgebied.
Camping Si-Es-An beschikt over diverse accommodaties vanaf 4 personen. Bent u met zijn tweeën, dan kunt u ook gebruikmaken van onze hotelkamers of onze Skycabin. In de Skycabin krijgt u een bijzondere ervaring. U verblijft hoog in de bomen en zit midden in de natuur. In deze accommodatie kunt u genieten van rust en privacy. Deze bijzondere accommodatie is ook geschikt met 2 kinderen erbij! Alle natuurhuisjes beschikken over een sfeervolle inrichting. U voelt zich direct thuis wanneer u binnen komt!

 

Natuurhuisje huren bij Si-Es-An

Bent u benieuwd naar een verblijf in de mooiste natuurhuisjes van Overijssel? U kunt direct een natuurhuisje huren bij Camping Si-Es-An! Wij bezorgen u graag een onvergetelijke vakantie. U kunt zorgeloos genieten en gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten op en rondom ons terrein. Een heerlijke vakantie met het gezin, Brasserie de Boerderij op loopafstand en genieten van luxe met de gezelligheid van de camping. Wat wilt u nog meer!?

Boek nu uw accommodatie

Broodjesservice

Geef ’s avonds uw bestelling door en uw verse broodjes worden in de morgen bezorgd.

Faciliteiten

Met onder andere de Si-Es-An kidsclub!

Zwemmen & Wellness

Vele activiteiten voor jong en oud!

Activiteiten en uitjes

Activiteiten op en rond Camping Si-Es-An

Tijdens uw verblijf op onze groene camping hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn op en rond het terrein namelijk tal van activiteiten te ondernemen. Voor klein en groot, er is voor ieder wat wils! Op het terrein kunnen de kinderen lekker spelen in onze grote speeltuin of meedoen met het recreatieprogramma. Heeft u meer zin om mooie plaatsen te bezoeken? Dan zijn er mooie dorpen en steden te bezoeken in de buurt van Si-Es-An. Combineer dit bijvoorbeeld met een fiets- of wandeltocht door het Reestdal heen. Start uw tocht bij De Wheem onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke Reestdalkoek. De Wheem is een Toeristisch Overstap Punt (TOP). U vindt hier dus een groot aanbod aan verschillende fiets- en wandelroutes!