Bezoek onze kleine camping met horeca

Camping Si-Es-An, gelegen in Overijssel is een kleine camping met horeca. Denkt u aan lunch of diner. Maar ook een bakje koffie met lekkernij is in onze brasserie te gebruiken. Daarnaast hebben wij een broodjesservice voor uw ontbijt tijdens uw verblijf.

Wat hebben wij te bieden:

  • Ruime kampeerplaatsen tot 140 m2
  • Diverse verhuur accommodaties
  • Verwarmd sanitairgebouw
  • Rust, ruimte en natuur
  • Speeltuin en gratis gebruik WIFI
  • Animatie en activiteiten tijdens vakanties.
 
Boek uw vakantie op onze camping met horeca
 

Op onze kleine camping

Is er voor de kinderen een actief animatieprogramma tijdens de vakanties waar ze onder andere bakken, knutselen maar ook spelletjes doen. Daarnaast hebben wij elke zaterdag avond in het seizoen de bingo in onze horeca. In onze brasserie kunt u terecht voor heerlijke lunch en diner, maar ook voor een bakje koffie met lekkernij of een lekker softijsje. Ook kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Als u ’s avonds broodjes bestelt, worden deze de volgende morgen bij uw accommodatie bezorgd. Niets is lekkerder dan de dag op onze kleine groene camping goed te beginnen met een lekker ontbijt!

 

Heerlijk vertoeven op onze camping met horeca

Wat vindt u op onze camping? Op en om onze kleine camping met horeca is genoeg te doen. Wij liggen middenin het prachtige Reestdal gebied, dat zich onder andere leent voor heerlijke wandel en fietstochten voor het hele gezin. Daarnaast kunt u aan het einde van de dag ons terras opzoeken maar ook binnen plaatsnemen in onze brasserie!

Bij de receptie

Kunt u terecht voor bijvoorbeeld het huren van een fiets of bbq, maar ook voor het bestellen van uw broodjes. Daarnaast hebben wij diverse wandel en fietsroutes maar ook verschillende folders van activiteiten in de omgeving van onze camping. Al met al genoeg te doen. Onze receptie is gevestigd in ons horecapand. Nog geen vakantie geboekt? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden voor een last minute kampeerplaats.

Kortom, gun u zelf iets goeds, gun uzelf een vakantie op camping Si-Es-An!

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid