8.7.
120 reviews op Zoover

Animatieprogramma van Camping Si-Es-An

Doe jij ook mee met het animatieprogramma van camping Si-Es-An?

Er is nog een reden waarom u met uw gezin naar onze camping in Overijssel komt voor een geweldige vakantie. Wij bieden namelijk al sinds jaar en dag een zeer afwisselend animatieprogramma aan voor kinderen tot 10 jaar. Met de bedoeling dat wij voor iedereen de vakantie tot een geweldig succes willen maken, is er voor zowel kinderen als volwassenen wat leuks om te doen. Dus, komen jullie ons animatieteam ontmoeten?? Wij zijn er klaar voor en zorgen voor een top vakantie!

Wat kan je doen tijdens het animatieprogramma?

  • Je kan bijvoorbeeld gezellig komen knutselen.
  • Daarnaast gaan we lekker sporten op ons sportveld.
  • Maar ook kun je kijken naar een leuke voorstelling.
  • Wanneer het slecht weer is kijken we een spannende film in de Brasserie.
  • Bovendien hebben we voor de volwassenen ook leuke workshops.

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Vossenjacht

Spannende vossenjacht gelinkt aan een thema

De bos in

Heerlijk de bos in op zoek naar beestjes en leuke knutsel spullen

Knutselen

Lekker knutselen

Wat is er te doen op Camping Si-Es-An?

Kom lekker knutselen met het animatieprogramma van Camping Si-Es-An

Gedurende zes weken in de zomervakantie hebben we voor elke week een ander thema waar wij onze activiteiten op aanpassen. Daarnaast hebben we ook tijdens de feestdagen, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren een leuk animatieprogramma wat bij het thema past. Denkt u bijvoorbeeld aan het knutselen van dieren. We gaan dan af en toe met de kinderen het bos in om leuke dingetjes te zoeken om het dier zo echt mogelijk te laten lijken! Ons animatieteam doet zijn/haar best om uw kinderen een top vakantie te bezorgen op onze camping in Overijssel

Ook activiteit voor volwassenen in ons programma!

Ten slotte hebben we ook voor de volwassenen in de zomer verschillende workshops. Hier kun je door middel van verschillende attributen je creativiteit lekker in kwijt. Bovendien is het ook erg gezellig met de andere campinggasten. Gedurende het hele seizoen hebben wij op zaterdag avond de bingo vanaf half 9! Maar ook hebben we af en toe bingo speciaal voor de kinderen! Dit staat dan vermeld in het animatie programma. Al met al genoeg leuke activiteiten voor het hele gezin op onze camping in Overijssel!