8.9.
208 reviews op Zoover

Seizoenplaats Camping Si-Es-An

Boek nu uw seizoensplek op Camping Si-Es-An.

Een seizoenplaats op Camping Si-Es-An is de plek voor een heerlijke vakantie. Bent u op zoek naar een mooie ruime seizoenplaats in Overijssel, om bijvoorbeeld een heerlijke vakantie te beleven of om gewoon lekker te ontspannen en helemaal tot rust te komen? Dan bent u bij Camping Si-Es-An aan het goede adres.

  • Ten eerste ruime kampeerplaatsen tot wel 140m2.
  • Ten tweede, heeft u de keus uit een basis, comfort, comfort plus of kampeerplek met privé sanitair.
  • Daarnaast centraal gelegen vlakbij alle faciliteiten en receptie.
  • Maar ook mogelijkheid tot gebruik van gratis wifi

Klikt u verder via onderstaande buttons voor verschillende arrangementen.

Boek gelijk uw seizoenplaats

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Arrangementen 2020

Verschillende seizoenplaatsen op Camping Si-Es-An

Op zoek naar een camping seizoenplaats?

  • De basis plaats

Ten eerste de basis kampeerplaats. Dit is onze voordeligste seizoenplaats. Bovendien kunt u hier zeer voordelig kamperen met prima voorzieningen. De basisplaats is voorzien van onder andere, 10 ampère stroom, watertappunt en een kampeerplek van maar liefst 100 m2.

  • Comfort plaats

Daarnaast is de  comfort kampeerplaats voorzien van alle luxe die u mag verwachten van een kampeerplaats. De ligging is bovendien centraal en de voorzieningen zijn op loopafstand. De plekken zijn voorzien van onder andere 10 ampère stroom, watertappunt en eigen riool. Daarnaast zijn de plekken zijn 100 m2 groot.

  • Comfort plus

Onze nieuwe ruime comfort plus plaatsen zijn 140 m2 groot. Daarnaast zijn ze voorzien van een eigen watertappunt en afvoer, maar ook aangesloten op ons snelle wifi netwerk en kunt u inpluggen (cai) op een tv aansluiting.

  • Privé sanitair

Nieuw in 2020 zijn onze ruime kampeerplaatsen met prive sanitair! deze plaatsen van 140 m2 zijn voorzien van een aansluiting op ons wifi netwerk en tv aansluiting (dmv cai) maar hebben  ook een eigen watertappunt en afvoer. Daarnaast kunt u gebruik maken van uw eigen sanitair unit dat is voorzien van wastafel, douche en toilet.

Faciliteiten tijdens voorseizoen

Ten slotte zijn alle faciliteiten centraal gelegen wanneer u komt kamperen op Camping Si-Es-An. Denkt u bijvoorbeeld aan de grote speeltuin, het mooie sportveld waar u kunt voetballen of volleyballen. Daarnaast is voor iedereen het sanitairgebouw dichtbij, maar ook onze Brasserie, waar u heerlijk kunt eten maar ook gezellig wat kunt drinken terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Genieten op onze camping tijdens Hemelvaart en andere feestdagen.

Kortom, wilt u meer informatie over een seizoensplek op onze camping of wilt u eens komen kijken op de camping?
Aarzel niet en neem contact met ons op. Gun uzelf iets goeds! Gun uzelf een camping seizoenplaats op Si-Es-An.

Benieuwd naar hoe onze camping eruit ziet? Bekijk dan eens de plattegrond

Wijzigingen zijn onder voorbehoud..