Op zoek naar een leuke gezinsvakantie in Overijssel?

Op Camping Si-Es-An bent u op hét juiste adres voor een leuke gezinsvakantie in Overijssel! Het is heerlijk vertoeven bij ons op de camping in het prachtige Reestdal gebied in Overijssel.  We hebben voor een ieder wat wils. Bijvoorbeeld vele activiteiten op en om onze camping voor de kinderen. Maar ook de volwassenen komen niks tekort op onze natuurlijke gezinscamping.

Waarom een gezinsvakantie op Camping Si-Es-An?

  • Actieve animatie tijdens de vakanties.
  • Verschillende activiteiten op en om de camping
  • Het mooie openluchtzwembad het Heuveltjesbosbad ligt op een kilometer afstand
  • Gezellige kampeervelden
  • Bijzondere gezinsaccommodaties
 
Boek uw gezinsvakantie
 

Ook genieten tijdens uw verblijf op onze gezinscamping?

Goed vertoeven tijdens uw gezinsvakantie!

Er is veel te doen bij ons op Camping Si-Es-An tijdens uw gezinsvakantie! Voor kinderen maar ook voor volwassenen hebben wij diverse activiteiten op en om onze camping. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Dit is voor u natuurlijk heerlijk wanneer wij uw kinderen bezig houden met ons actieve animatie programma! Voor de volwassenen hebben wij bijvoorbeeld verschillende workshops super gezellig maar ook lekker creatief. Daarnaast hebben we elke zaterdagavond vanaf half 9 onze bingo! Ook voor de kinderen is er speciale kinderbingo tijdens het animatieprogramma.

 

 

 

Zwemmen tijdens uw gezinsvakantie

Daarnaast hebben wij een samenwerking met het mooie openluchtzwembad het Heuveltjesbosbad. Elke woensdagmiddag in de zomervakantie organiseren wij samen de zwembadspelen. Leuke spelletjes voor het hele gezin. Je kunt je opgeven bij het zwembad op bij onze receptie. Daarnaast is het mogelijk een zwembad kaart tegen aantrekkelijk tarief te kopen bij de receptie van onze gezinscamping. Het is goed vertoeven bij het zwembad. U kunt er een heerlijk dagje uit van maken.

 

Kamperen op onze gezinscamping

Onze ruime kampeerplaatsen van 100 tot 140m2 zijn centraal gelegen op onze camping hierdoor ligt alles vlakbij alle voorzieningen. Bijvoorbeeld onze grote speeltuin met onder andere een air trampoline, ons sanitairgebouw met ruime douches en babyroom, maar ook onze brasserie. Het is heerlijk vertoeven op het zonnige terras. Uw kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin terwijl u lekker op het terras zit. Daarnaast zijn onze verhuuraccommodaties ook centraal gelegen vlakbij de speeltuin.

Heerlijk wandelen met het gezin? U loopt vanaf onze kindvriendelijke camping zo het prachtige Reestdal gebied in. Wanneer u naar de Wheem loopt kunt u er ook voor kiezen het dassenpad te nemen. In de Wheem vind u een nagemaakte dassenburcht en veel informatie over de omgeving. Ontdek door middel van verschillende routes de prachtige omgeving!

Daarnaast zijn er ook vele activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van onze gezinscamping. bijvoorbeeld musea’s, dierentuinen maar ook attractieparken en speeltuinen mits u van een beetje actie houdt. Kortom u hoeft niet stil te zitten tijdens uw gezinsvakantie in Overijssel!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid