• Kindvriendelijke camping
  • Kleinschalig & overzichtelijk
  • Leuke activiteiten
  • Zwembad vlakbij
  • Pannakooi & air trampoline

Camping voor het gehele gezin!

Camping Si-Es-An, kindvriendelijke camping voor een topvakantie met uw gezin. Wij zijn gelegen in Balkbrug, op de grens van Drenthe en Overijssel. Onze overzichtelijke camping is voorzien van diverse faciliteiten waar het hele gezin van kan genieten. U kunt met een gerust hart de kinderen lekker laten spelen of mee laten doen met de animatie terwijl u zelf ontspant bij uw kampeerplek of accommodatie. Of trek de wijde omgeving in, en zoek een leuke activiteit, dierentuin, pretpark, museum, speeltuin en meer! Hoe fijn is het dat de kinderen zich vermaken, lekker spelen met vriendjes, lachen en plezier maken. Want zeg nu zelf, een tevreden kind is een tevreden ouder! Zo is het een fijne vakantie voor het hele gezin!

Waarom zijn wij een kindvriendelijke camping?

  • Het animatieteam staat in vakanties voor jullie klaar!
  • Gratis gebruik van de skelters
  • Zonnig terras met uitzicht op grote speeltuin met airtrampoline.
  • Overzichtelijk, kinderen kunnen hun eigen gang gaan
  • Centraal gelegen in een bruisende omgeving
 
 

Gezinsvakantie in Overijssel

Het is vakantie en u wilt er met uw gezin lekker op uit. Op onze kindvriendelijke camping is het goed vertoeven voor het hele gezin! Ruime kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties. Daarnaast hebben wij voor een ieder iets te doen. Denkt u bijvoorbeeld aan animatie, speeltuin, workshops, bingo. Maar ook heerlijk wandelen of fietsen. Kleinschalig en overzichtelijk, uw kind kan gerust lekker gaan spelen in de speeltuin terwijl u lekker ontspant met een boek op uw vakantieplek! Ten slotte is er veel te doen in de omgeving, vele activiteiten en pitoreske dorpjes die u kunt bezoeken tijdens uw gezinsvakantie in Overijssel bij ons op Si-Es-An. Of ontdek samen het Dassenpad die vlakbij ligt in de bossen. 

 
 

Leuke camping in Nederland

Op zoek naar een leuke camping in Nederland? Camping Si-Es-An ligt in het oosten van het land in een prachtig natuurgebied. Het is goed vertoeven op onze kindvriendelijke camping in Overijssel. Vele activiteiten en animatie op en om onze camping. Geschikt voor het hele gezin. U hoeft niet meer naar het buitenland voor een zonnige vakantie. Luxe accommodaties en kampeerplaatsen geschikt voor jong en oud. We weten hoe fijn het is om op de camping te zijn en hoe wij jullie een geweldige vakantie moeten en kunnen bieden!

Op vakantie met uw hond.

Gezellig met uw gezin op vakantie maar graag uw hond meenemen? Dat kan! uw trouwe viervoeter is van harte welkom bij ons. Onze kampeerplaatsen zijn ruim genoeg zodat uw viervoeter zijn eigen plekje heeft. Ook in een aantal van onze accommodaties is hij/zij van harte welkom. Daarnaast is onze kindvriendelijke camping gelegen in een prachtig gebied waar u heerlijke wandelingen kunt maken met uw hond. Het zal goed vertoeven zijn voor uw gezin en uw trouwe viervoeter. U kunt gerust op vakantie met uw hond bij ons op Si-Es-An! Wij weten als geen ander dat uw huisdier net zoveel van een vakantie moet kunnen genieten als hun baasje. 

Erop uit tijdens uw vakantie

Gezellig op vakantie met uw gezin op de camping, maar u wilt toch iets ondernemen? Er zijn vele verschillende activiteiten voor het gezin in de buurt van onze camping! Bezoek verschillende musea’s, dierentuinen of pretparken. Maar ook actieve wandelroutes, markten of bootje varen. Het kan allemaal in de omgeving van onze kindvriendelijke camping in Overijssel. Bij de receptie vindt u diverse folders van allemaal activititeiten in de omgeving. Wij kijken en denken graag met u mee zodat u een top dag heeft! 

 
 
 

Animatie op Camping Si-Es-An

In vakanties bieden wij actieve animatie voor uw kinderen. Lekker knutselen, sporten, spelletjes, gamen en veel meer. Ook aan de volwassenen wordt gedacht. We hebben namelijk ook workshops en bingo. Voor een ieder is er wel iets te doen tijdens uw vakantie op onze kindvriendelijke camping. Bekijk onze pagina van het animatieprogramma voor meer info. We spelen graag in op de wensen van de kids en proberen voor iedereen een zo'n leuk mogelijk programma in elkaar te draaien! Op Si-Es-An zijn alle kinderen gelijk en maken de animatiemedewerkers er voor iedereen een topvakantie van!

 
 

Op vakantie vlakbij Attractiepark Slagharen

Onze camping ligt op korte afstand van attractiepark Slagharen. Een verblijf aan dit gezellige pretpark is goed vertoeven voor het hele gezin. Na een dag vol actie en plezier kunt u heerlijk uit rusten in één van onze accommodaties of op uw kampeerplaats op onze camping! Nog even een hapje eten? Dit kan in onze brasserie met uitzicht op de speeltuin! Een overzichtelijke familiecamping centraal tussen diverse activiteiten, ideaal voor uw gezinsvakantie!

Gezellige familiecamping in Overijssel

Camping Si-Es-An is een kindvriendelijke familiecamping in Overijssel op een steenworp afstand van Drenthe. Er is voor een ieder wat wils bij ons! Actieve animatie, lekker wandelen of fietsen, spelen in de speeltuin, maar ook gezellig tafelen of met een goed boek lekker rustig voor uw accommodatie of caravan. Ruime kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties voor uw top vakantie met het hele gezin! Wij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel en willen dat u en uw gezin geniet op onze overzichtelijke familiecamping. U kunt gerust uzelf lekker terug trekken terwijl de kinderen lekker spelen in bijvoorbeeld de grote speeltuin.