1. Kindvriendelijke camping in Overijssel
  2. Gelegen in Balkbrug
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping voor het gehele gezin!

Camping Si-Es-An, kindvriendelijke camping voor uw gezin. Gelegen in Balkbrug, Overijssel. Vele activiteiten en animatie voor de kinderen. Of trek er op uit. Bezoek een attractiepark of dierentuin. Er is veel te doen voor uw gezin. Als kinderen plezier hebben, heeft u ook plezier!

Waarom zijn wij een kindvriendelijke camping?

  • Leuke actieve animatie tijdens vakantie
  • Gratis gebruik van skelters
  • Zonnig terras met uitzicht op grote speeltuin met airtrampoline.
  • centraal gelegen vlakbij zwembaden, attractieparken en dierentuinen.
 
Boek nu
 

Gezinsvakantie in Overijssel

Het is vakantie en u wilt er met uw gezin lekker op uit. Op onze kindvriendelijke camping is het goed vertoeven voor het hele gezin! Ruime kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties. Daarnaast hebben wij voor een ieder iets te doen. Denkt u bijvoorbeeld aan animatie, speeltuin, workshops, bingo. Maar ook heerlijk wandelen of fietsen. Ten slotte is er veel te doen in de omgeving, vele activiteiten en pitoreske dorpjes die u kunt bezoeken tijdens uw gezinsvakantie in Overijssel

Leuke camping in Nederland

Op zoek naar een leuke camping in Nederland? Camping Si-Es-An ligt in het oosten van het land in een prachtig natuurgebied. Het is goed vertoeven op onze kindvriendelijke camping in Overijssel. Vele activiteiten en animatie op en om onze camping. Geschikt voor het hele gezin. U hoeft niet meer naar het buitenland voor een zonnige vakantie. Luxe accommodaties en kampeerplaatsen geschikt voor jong en oud.

Op vakantie met uw hond.

Gezellig met uw gezin op vakantie maar graag uw hond meenemen? Dat kan! uw trouwe viervoeter is van harte welkom bij ons. Onze kampeerplaatsen zijn ruim genoeg zodat uw viervoeter zijn eigen plekje heeft. Ook in een aantal van onze accommodaties is hij/zij van harte welkom. Daarnaast is onze kindvriendelijke camping gelegen in een prachtig gebied waar u heerlijke wandelingen kunt maken met uw hond. Het zal goed vertoeven zijn voor uw gezin en uw trouwe viervoeter. U kunt gerust op vakantie met uw hond.

Erop uit tijdens uw vakantie

Gezellig op vakantie met uw gezin op de camping, maar u wilt toch iets ondernemen? Er zijn vele verschillende activiteiten voor het gezin in de buurt van onze camping! Bezoek verschillende musea’s, dierentuinen of pretparken. Maar ook actieve wandelroutes, markten of bootje varen. Het kan allemaal in de omgeving van onze kindvriendelijke camping in Overijssel.

Animatie op Camping Si-Es-An

In vakanties bieden wij actieve animatie voor uw kinderen. Lekker knutselen, sporten, spelletjes, gamen en veel meer. Ook aan de volwassenen wordt gedacht. We hebben namelijk ook workshops en bingo. Voor een ieder is er wel iets te doen tijdens uw vakantie op onze kindvriendelijke camping. Bekijk onze pagina van het animatieprogramma voor meer info.

Op vakantie vlakbij Attractiepark Slagharen

Onze camping ligt op korte afstand van attractiepark Slagharen. Een verblijf aan dit gezellige pretpark is goed vertoeven voor het hele gezin. Na een dag vol actie en plezier kunt u heerlijk uit rusten in één van onze accommodaties of op uw kampeerplaats op onze camping! Nog even een hapje eten? Dit kan in onze brasserie met uitzicht op de speeltuin!

Gezellige familiecamping in Overijssel

Camping Si-Es-An is een kindvriendelijke familiecamping in Overijssel op een steenworp afstand van Drenthe. Er is voor een ieder wat wils bij ons! Actieve animatie, lekker wandelen of fietsen, spelen in de speeltuin, maar ook gezellig tafelen of met een goed boek lekker rustig voor uw accommodatie of caravan. Ruime kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties voor uw top vakantie met het hele gezin!

 
Boek deze kindvriendelijke camping