Kamperen in natuurlijk Overijssel

Eén van de mooiste stukjes in Nederland is toch wel met stipt Balkbrug en zijn natuurlijke omgeving! Camping Si-Es-An, gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe dat gescheiden wordt door het idyllische beekje de Reest is dé perfecte uitvalsbasis voor kamperen in Overijssel! De mooie natuur, de pittoreske dorpjes en steden, de vele activiteiten, en natuurlijk een groene, natuurlijke en kleinschalige familiecamping. Volgens ons is dat het perfecte recept voor uw vakantie! Bent u nieuwsgierig geworden? 

 

Waarom kamperen in Overijssel?

Overijssel is één van de mooiste provincies van Nederland. De uitgestrekte natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen- en/of fietsen zijn zeker een bezoekje waard. U ervaart de rust en de ontspanning die u zult moeten ervaren tijdens uw vakantie! Of u nu met het gezin of alleen met uw partner bent, dat maakt niks uit. Kamperen bij Si-Es-An is een feest.

Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen die vooral zonnig zijn! U zult zien dat er genoeg ruimte is om te genieten van een ontspannen of juist actieve vakantie. Het kan allemaal op Si-Es-An. Een aantal van onze plaatsen beschikken over privé sanitar. Zo heeft u toegang tot uw eigen unit met wastafel, douche en toilet. De overige plaatsen kunnen gebruik maken van ons sanitairgebouw. Deze staat centraal op onze camping. Doordat wij niet heel groot zijn, bent u altijd dichtbij.

Wanneer u komt kamperen in Overijssel zult u het gemak ontdekken van het kamperen. Een eigen watertappunt, 10 of 16 ámpere stroom, cai aansluiting voor tv (comfortplus/prive sanitair) en alle plaatsen beschikken over gratis wifi. U zult zien dat wanneer u de camping afloopt, u zich direct bevind in een bloeiend natuurgebied "Het Reestdal" waar u heerlijk kunt wandelen met uw trouwe hond. Want kamperen met hond mag natuurlijk ook op Si-Es-An in Overijssel. 

 

Daarom! 

  • Ruime zonnige kampeerplaatsen
  • Centraal en kleinschalig
  • Kindvriendelijk en overzichtelijk
  • Goede horeca
  • Animatie in vakanties
  • Gelegen in prachtig natuurgebied
Kamperen in Overijssel

Activiteiten tijdens kamperen in Overijssel

Vakantie in Overijssel gaat samen met actief en ontspanning. Voor de kinderen bieden wij een actief animatieprogramma aan in de vakanties. Dit samen met de grote speeltuin, airtrampoline en pannakooi zorgt ervoor dat u een beetje kunt ontspannen! Misschien voor uw caravan of tent, of lekken in één van de loungebanken op het zonnige terras van onze sfeervolle brasserie! Het hart van onze camping. Hier kunt u terecht voor lunch, diner, koffie met lekkernij en meer.... Bij de receptie kunt u terecht voor diverse folders van activiteiten in onze directe omgeving, maar ook voor wandel- en fietsroutes.

Si-Es-An is centraal gelegen tussen diverse pitoreske dorpjes en Hanzesteden waar veel te doen is! Bruisende horeca en winkels waar je je zeker kunt vermaken. Daarnaast is Attractiepark Slagharen een top uitje voor het hele gezin. Maar ook Avonturenpark Hellendoorn, bootje varen in Giethoorn of u kunt een bezoekje brengen aan de tuinen Mien Ruys en verschillende musea.

Op een kleine kilometer afstand vindt u één van Nederlands mooiste openluchtzwembaden, het "Heuveltjesbosbad". Diverse zwembaden en glijbanen, maar ook een zonneweide, speeltuin met air trampoline en een pannakooi! U kunt bij ons tegen een aantrekkelijk tarief een tienbaden kaart kopen voor die prachtige zwembad waar u zich geheid een hele dag kunt vermaken!