8.4
97 reviews op Zoover

Junimaand in Overijssel

Kamperen in voorzomers Junimaand in Overijssel.

Heerlijk kamperen tijdens de Junimaand in Overijssel, wie wil dit nou niet. Genieten van het prachtige voorzomers weer en de lange dagen waar de temperaturen aangenaam zijn. Daarnaast zit het Pinksterweekend bij dit arrangement inbegrepen. Tijdens het Junimaand arrangement kunt u gebruik maken van alles faciliteiten en is er tijdens het Pinksterweekend actieve animatie voor de kinderen.

Waarom kiezen voor kamperen tijdens Junimaand in Overijssel?

 • De Junimaand is een heerlijke rustige maand waarin je lekker kunt genieten van de lange voor zomerse dagen met heerlijke temperaturen.
 • Daarnaast is onze omgeving, Het Reestdal, prachtig in bloei en kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen.
 • Keuze uit kamperen of verhuuraccommodatie
 • Maar u kunt ook 1 van de bezienswaardigheden bezoeken in de buurt.
 • Of een bezoek brengen aan het mooie openluchtzwembad op een kilometer afstand van de Camping.
 • Ten slotte zijn alle faciliteiten op de camping beschikbaar. Deze zijn centraal gelegen op de camping, denkt u aan Horeca, sanitair en speeltuin.

Bent u toe aan een heerlijke vakantie tijdens de Junimaand in Overijssel? Boek dan via onderstaande button uw Junimaand arrangement inclusief Pinksterweekend!

Boek uw Junimaand arrangement
Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk hier eerst uw prijs!
Sfeerimpressie
Faciliteiten
 • Centraal gelegen
 • Sanitairgebouw
 • Broodjesservice
 • Brasserie
Plattegrond

Zoek vast een plekje uit op de plattegrond

Brasserie

Brasserie de Boerderij is centraal gelegen op onze camping. Heerlijk vertoeven in de Juni zon ook in avond

Kamperen

We hebben verschillende kampeerplaatsen waaruit u kunt kiezen als u komt kamperen op Camping Si-Es-An. Bijvoorbeeld,

 • De basisplaats
 • De basisplaats plus
 • De comfortplaats.
 • De camperplaats

We hebben voor iedere kampeerder de perfecte plek zodat u van een heerlijke en zorgeloze vakantie kunt gaan genieten.Een perfecte plek voor u om heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele (natuurlijke) rijkdommen die het Reestdalgebied heeft. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen van 100 tot 140 m2 waar u in alle rust geniet van het landelijke leven. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt en gratis Wifi. Daarnaast heeft iedere plek 10 tot 16 Ampère stroom

Verhuuraccommodaties

Bungalow de Kolibri

Verwen uzelf eens, bijvoorbeeld met onze luxe bungalow de Kolibri, gelegen op een fraai perceel van ruim 300m2. Ervaar de rust en ruimte die de Kolibri u biedt. Midden in de natuur met volop privacy. Daarnaast is de bungalow geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien. De bungalow is recent geheel gerenoveerd waardoor deze zeer modern is.  De Kolibri is de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Reestdalgebied te verkennen en te  ontdekken.

Chalets

Daarnaast onze modern ingerichte zes persoons chalets. Deze zijn voorzien van een ruime veranda met een heerlijke tuinset. De chalets staan op een prachtig grasveld centraal op de camping om toch de kampeerbeleving te ervaren en te genieten van de luxe.

Stacaravan

Maar ook onze 4 persoons stacaravans die vanaf dit jaar te huur zijn, zijn heerlijke accommodaties voor uw vakantie. Deze zijn bijvoorbeeld voor zien van 2  slaapkamers, een grote leefruimte met buiten een overdekte veranda. Daarnaast staan ook deze stacaravans centraal op onze camping vlakbij alle faciliteiten.

Trekkershutten

Ten slotte onze trekkershutten. Geen zin in kamperen,  maar toch er even helemaal uit? De solide en knusse trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben een oppervlakte van ruim 10 m2. Het ruimtelijke van Overijssel en het bosrijke van het Reestdalgebied komen terug in hun fraaie ligging.