8.9.
186 reviews op Zoover

Blokhut huren

“Bij” zondere insectenlodge in natuur op Camping Si-Es-An

Met een nieuw te boeken campinglodge in de natuur op Camping Si-Es-An. Heerlijke 5 persoons accommodaties voor uw gezin. Deze nieuwe  happy bee campinglodges op onze camping in Overijssel zijn modern ingericht maar ook van alle gemakken voorzien.

Waarom kiezen voor de insectenlodge?

  • 2 slaapkamers
  • Voorzien van cv televisie en gratis wifi
  • Keuken met koelkast, dolce gusto,waterkoker en vaatwasser
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet
  • Overdekte luifel met meubilair
  • Let op: de inrichting kan afwijken van de foto’s

Een  happy bee betekent in de natuur voor uw vakantie met uw gezin. Bijvoorbeeld vele activiteiten op en om onze camping. Maar ook een prachtige omgeving om heerlijk te wandelen en te fietsen.

Boek hier uw insectenlodge

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie

“Bij”zonder op vakantie met uw gezin!

Het is genieten tijdens uw verblijf in één van de Happy Bee campinglodges op camping Si-Es-An. Daarnaast is het goed vertoeven op onze camping. Onder andere vele animatie in de vakanties en tijdens feestdagen, maar ook onze sfeervolle Brasserie met zonnig terras met zicht op onze speeltuin. U kunt hier heerlijk genieten van bijvoorbeeld lunch en diner, maar ook een lekker kopje koffie met lekkernij behoort tot de mogelijkheden. Diverse activiteiten voor het gezin zowel op als om onze camping in Balkbrug heen.

Op zoek naar avontuur op uw vakantie? Bekijk dan ook onze skycabin geschikt voor 2 tot 4 personen!

Ontdek de omgeving van uw  happy bee lodge!

Daarnaast kunt u onze prachtige omgeving ontdekken door lekker te gaan fietsen of wandelen in het Reestdal. Camping Si-Es-An Balkbrug, Overijssel ligt midden in dit prachtige natuurgebied. Wanneer u de camping verlaat via de bossen fietst of wandelt u zo de prachtige landgoederen en heidevelden in. Bovendien staat er elk seizoen wel wat moois in bloei. U kunt bij de receptie diverse routes vinden om zo de mooiste plekjes te ontdekken in de omgeving van uw insectenlodge wanneer u verblijft op Camping Si-Es-An.

Boek hier uw insectenlodge

 

 

 

Faciliteiten
  • Horeca
  • Animatie
  • Broodjesservice
  • En meer…
Omgeving

Het Reestdalgebied, bijvoorbeeld wandelen of fietsen in een prachtige omgeving.

Heuveltjesbosbad

Op een kilometer afstand het prachtige openluchtzwembad, het Heuveltjesbosbad. Verscholen in de bossen met mooie glijbanen en zonneweide.

Insectenexpeditie Reestdal

Deze accommodatie is onderdeel van een subsidie project genaamd: Insectenexpeditie Reestdal. In samenwerking met camping Rheezerwold en onderstaande partners creëren wij een groenere omgeving op en om onze camping om de insecten een beter leven te kunnen bieden. Samen met het toerisme en de de lokale bewoners kunt u samen met de boswachter van alles bekijken en leren over het insectenleven.  Wilt u meer informatie over het project? Klik dan op de button hierboven!

Dit project is in samenwerking met de volgende partners:

 

Een bloemrijker buitengebied in Overijssel | IVN

“Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”