• Camping in Balkbrug
  • Gelegen in het Reestdal
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Op zoek naar een natuurcamping in Overijssel?

Camping Si-Es-An gelegen in het prachtige Reestdal gebied is dé natuur camping in Overijssel. Geniet van de prachtige omgeving die het Reestdal u kan bieden. Terwijl u bij ons verblijft.

  • Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  • Diverse verhuuraccommodaties
  • Fiets of wandel direct de prachtige natuur in van het Reestdal.
  • Raadpleeg de receptie voor de mooiste routes in de omgeving.
  • Neem plaats in onze horeca met zonnig terras.
 
 

Genieten van de rust, ruimte en natuur op onze camping

Camping Si-Es-An is dé natuurcamping in het oosten van het land. Genieten van de rust en de ruimte op een natuur camping, wie wil dit nu niet?! Doordat wij midden het prachtige Reestdal gebied liggen is onze groene camping een plaatje in de omgeving. Wij bieden onder andere ruime kampeerplaatsen en diverse verhuuraccommodaties waar een ieder kan genieten van een heerlijke vakantie.

Ontdek de faciliteiten

Bijvoorbeeld horeca, speeltuin en animatie. Maar ook broodjesservice, fietsverhuur en verhuur van bbq en vuurkorven. Daarnaast staat gastvrijheid en veelzijdigheid hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u als gast zich thuis voelt terwijl u op vakantie bent! Wij zijn geschikt voor iedere doelgroep en uw hond is natuurlijk ook welkom. Ondanks dat wij vallen onder de noemer kleine camping, zijn wij groots door onze activiteiten en prachtige groene omgeving van het Reestdal.

 

Activiteiten rondom onze natuurcamping

Bezoek bijvoorbeeld bezoekerscentrum de Wheem op een kleine kilometer afstand. Ontdek de bijzondere dieren en planten in onze omgeving. Voor de kinderen is er een dassenpad met verschillende activiteiten. Vanuit hier starten diverse wandelingen voor iedereen. Geniet van de omgeving die het gehele jaar prachtig is. Komt u bijvoorbeeld kamperen in September? Het is dan nog prachtig in bloei! Wij liggen ideaal als natuur camping in één van de mooiste en groenste natuurgebieden in Overijssel.

Kortom, gun u zelf iets goeds gun uzelf een vakantie op onze natuur camping Overijssel Si-Es-An!

 
 

FAQ

Is deze natuurcamping hondvriendelijk?

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom! Mits hij/zij aangelijnd is. U kunt uw hond uitlaten buiten het campingterrein. Wij zijn gelegen tegen het bos, u kunt hier heerlijk wandelen. Het dichtsbijzijnde losloopgebied is bij Staatsbos Staphorst.

Wat voor sanitaire voorzieningen zijn aanwezig op de camping?

Centraal gelegen op onze camping vindt u ons algemene sanitairgebouw. Hier vindt u meerdere heren/dames douches, heren/dames toiletten, babyroom, wasruimte en centrale hal waar ruimte is om af te wassen. Een mindervalide/invalide toilet vindt u in de brasserie. Daarnaast hebben wij ook kampeerplaatsen met prive sanitair. De plaatsen hebben elks hun eigen unit met toilet, douchecabine en wastafel. 

Bieden de kampeerplekken voldoende privacy?

Onze basis en seizoenplaatsen liggen op een veld waar een ieder naast elkaar staat. Deze plekken zijn vooral zonnig, maar er is weinig ruimte om de echte privacy op te zoeken. Wanneer u één van de ruimere plaatsen boekt, comfortplus of met prive sanitair, zult u zien dat deze plaatsen veel ruimer zijn. U heeft hier dus de mogelijkheid om aan verschillende kanten van uw caravan een zitje neer te zetten waarmee u meer privacy kunt creëren.