8.9.
139 reviews op Zoover

Kindvriendelijke camping in Overijssel

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Overijssel?

Stop dan met zoeken, wij zijn dé kindvriendelijke camping in Overijssel die u zoekt! Gezellige en actieve animatie tijdens de vakanties en vele faciliteiten op de camping. Onze kampeerplekken zijn allemaal centraal gelegen vlakbij onze grote speeltuin. Zo ook onze verhuuraccommodaties. Vele activiteiten, plezier, en voor u lekker de rust! Daarnaast loopt u zo het prachtige Reestdal in wanneer u onze camping afloopt. Ook hier is een leuke wandelroute speciaal gericht op kinderen. Daarom zijn wij de kindvriendelijke camping die u zoekt.

Voorzieningen op onze kindvriendelijke camping

  • Een actief animatie programma met elke week een ander thema.
  • Vele activiteiten op en om de camping.
  • Het Heuveltjesbosbad dat op een kilometer afstand ligt is gegarandeerd plezier
  • Een grote speeltuin gelegen midden op de camping.
Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
faciliteiten

Vele faciliteiten op onze kindvriendelijke camping.

animatieprogramma

Actief animatieprogramma tijdens uw vakantie!

Actief wandelen

Het dassenpad is voor kinderen een leuke wandelroute met activiteiten.

Genieten op onze kindvriendelijke camping in Overijssel

Activiteit op onze kindvriendelijke camping!

Voor de kinderen is er genoeg te doen op onze kindvriendelijke camping in Overijssel. We hebben bijvoorbeeld een actief animatieprogramma met in de zomervakantie elke week een ander thema bijvoorbeeld, ridders en kastelen of detective. Zo proberen we het voor iedereen leuk en actief te houden.

  • Lekker knutselen
  • Actief spelletje voet- of volleybal op ons sportveld
  • Erop uit de bos in beestjes zoeken en onderzoeken
  • Is het slecht weer, kruip lekker knus bij elkaar en kijk een spannende film
  • Onze beroemde playbackshow
  • Wanneer het erg warm is hebben we een spannende waterbaan op ons sportveld.

Onze jongens en meiden van de animatie slagen er altijd in om uw kind een topvakantie te bezorgen! Met de bedoeling dat u óók een topvakantie heeft! Daarnaast organiseren we samen met het heuveltjesbosbad de zwembadspelen, elke woensdagmiddag is er in het zwembad een leuke activiteit waar je je voor op kunt geven. Je kunt bij de receptie van onze camping zwembad kaarten kopen voor een aantrekkelijk tarief. Daarnaast hebben wij op onze kindvriendelijke camping in Overijssel een mooie grote speeltuin, deze ligt in het zand en is zo voor ieder kind veilig om leuk te spelen! De ouders kunnen plaats nemen op het zonnige terras van onze brasserie waar het heerlijk vertoeven is terwijl de kinderen spelen.

Is het wat minder weer?

In onze brasserie hebben wij ook een speelhoek waar de kinderen lekker kunnen spelen. Al met al genoeg te doen voor uw kinderen op onze kindvriendelijke camping in Overijssel!

Kortom, gun u zelf iets goeds en gun uzelf daarom een kindvriendelijke vakantie op onze kleine camping in Overijssel bij ons op Camping Si-Es-An!