8.9.
186 reviews op Zoover

Groepskamperen in Overijssel

Op zoek naar een groepscamping?

Groepskamperen in Overijssel. Bent u op zoek naar een locatie om te kamperen met een groep? Met bijvoorbeeld uw familie, kennissen of vrienden? Op Camping Si-Es-An hebben wij een groot veld waar u met z’n allen bij elkaar kunt staan. Maak gebruik van de diverse faciliteiten op onze groepscamping om uw vrienden- of familieweekend tot een groot succes te maken!

Voordelen van groepskamperen in Overijssel:

  • Groot opgezet veld waar u met z’n allen bij elkaar kunt staan
  • Bal spel mogelijkheden en grote speeltuin
  • Verwarmd sanitairgebouw vlakbij
  • Mogelijkheid tot huren van vuurschaal/korf of BBQ
  • Eventueel gebruik van ruimte in Brasserie.

Wilt u meer informatie over groepskamperen in Overijssel? Wilt u even langs komen om te kijken? Dat mag, wel vinden we het fijn als u even belt. De koffie staat klaar.

Neem nu contact met ons op!

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Faciliteiten

Bekijk de verschillende faciliteiten die wij u kunnen bieden.

Brasserie

Wilt u graag ontbijten of bbqen maar zonder de lasten? Bespreek onze ruimte in de brasserie.

Omgeving

U kunt prachtig wandelen in de omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een GPS tocht of ga klootschieten.

Groepskamperen op Camping Si-Es-An

Activiteiten wanneer u komt kamperen met een groep!

Tijdens het groepskamperen op onze camping in Overijssel wilt u natuurlijk iets leuks doen met z’n allen! Bij ons op Camping Si-Es-An is van alles mogelijk. Trek er bijvoorbeeld op uit de bos in voor een GPS tocht of ga klootschieten. Maak gebruik van onder andere Hollandse spelletjes, of ga lekker voet of volleyballen. Daarnaast kunt u ook lekker fietsen of met een huifkar tocht langs bedrijven gaan om hun streekproducten te proeven en te bekijken.

Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de zaal in onze brasserie. Bijvoorbeeld om gezellig samen te ontbijten in buffetvorm, Maar ook om in de avond dineren met een koud/warm buffet of bbq is één van de opties. Wel de lusten maar niet de lasten!

Wilt u niet allemaal verblijven met een caravan of tent? Wij zijn ook een camping met trekkershut of kies één van onze andere verhuuraccommodaties.

Heeft u zelf ideeën? Maak uw wensen kenbaar, wij denken graag met u mee om uw vrienden of familieweekend tot een succes te maken! Ook mogelijk om te komen tijdens de feestdagen in de Mei.

Wilt u meer informatie over activiteiten op onze groepscamping? Neemt u dan contact met ons op.

vraag informatie over groepskamperen