8.6.
103 reviews op Zoover

Paulien stelt zich voor

Ik zal mij even voorstellen

Hallo, ik ben Paulien Hooikammer. Ik werk nu sinds mei 2018 bij Camping Si-Es-An en in Brasserie de Boerderij. Ik werk al vanaf mijn 15e in de horeca en vind het altijd supergezellig. Vooral hier op de camping. Iedereen is op vakantie en is altijd vrolijk! Het doet mij goed om het mensen naar het zin te maken, al is het alleen maar met een ijsje of een drankje. Naast de horeca ben ik ook werkzaam in de marketing. Ik verzorg de website, de nieuwsberichten en de app. Ik vind het leuk om pakkende teksten te schrijven om zo mensen te triggeren om dit te gaan lezen.

Maar genoeg over het werk!

Jullie wilden mij leren kennen! Ik ben getrouwd en heb een dochter. Vorig jaar zijn wij in het buitengebied van Balkbrug begonnen met het bouwen van ons eigen huis. Wij doen alles zelf en dit is een hele klus. Het geeft een super voldoening om ons paleisje te zien groeien!! Daarnaast mag ik graag groepslessen krachttraining volgen in de sportschool en doe ik aan majoretten. Verder ga ik er graag op uit om lekker te shoppen of te neuzen in leuke winkeltjes. En hou ik van lekker ontspannen bij de sauna of wellness.

Keer terug naar het smoelenboek
Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie