8.4
97 reviews op Zoover

Kamperen tijdens het voorseizoen

Kom heerlijk kamperen tijdens het voorseizoen op Camping Si-Es-An!

Bent u op zoek naar een plek om te kamperen tijdens het voorseizoen? Wilt u genieten van de natuur, de rust en de ruimte? Maar ook lekker op vakantie tijdens de feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren? Dan bent u bij Camping Si-Es-An aan het goede adres. Wij kunnen u een heerlijke plek bieden wanneer u toe bent aan een heerlijke vakantie. Wanneer u bij ons verblijft zult u zien dat wij gastvrijheid hoog in het vaandel hebben. Wij willen u graag een thuis gevoel bezorgen. Bovendien zijn er verschillende voorzieningen centraal gelegen op de Camping. Daarnaast kunt u hier heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van het Reestdal. Het voorseizoen is van 15 maart tot 13 juli.

Waarom kiezen voor kamperen tijdens het voorseizoen?

  • Ten eerste een aantrekkelijk tarief op een mooie natuurlijke camping
  • Daarnaast zijn alle faciliteiten centraal gelegen, bijvoorbeeld, sanitair en speeltuin
  • Maar ook Brasserie de Boerderij waar u heerlijk kunt eten.
  • Heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van het Reestdal.
  • Ten slotte een gezellige sfeer tijdens de feestdagen, met een leuk animatieprogramma voor de kinderen.

 

boek nu uw voorseizoensplaats
Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk hier eerst uw prijs!
Sfeerimpressie

Kamperen

We hebben verschillende kampeerplaatsen waaruit u kunt kiezen als u komt kamperen op Camping Si-Es-An. Bijvoorbeeld,

  • De basisplaats
  • De basisplaats plus
  • De comfortplaats.
  • De camperplaats

We hebben voor iedere kampeerder de perfecte plek zodat u van een heerlijke en zorgeloze vakantie kunt gaan genieten.Een perfecte plek voor u om heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele (natuurlijke) rijkdommen die het Reestdal biedt. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen van 100 tot 140 m2 waar u in alle rust geniet van het landelijke leven. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt en gratis Wifi. Daarnaast heeft iedere plek 10 tot 16 Ampère stroom

Verhuuraccommodaties

Bungalow de Kolibri

Verwen uzelf eens, bijvoorbeeld met onze luxe bungalow de Kolibri, gelegen op een fraai perceel van ruim 300m2. Ervaar de rust en ruimte die de Kolibri u biedt. Midden in de natuur met volop privacy. Daarnaast is de bungalow geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien. De bungalow is recent geheel gerenoveerd waardoor deze zeer modern is.  De Kolibri is de perfecte uitvalsbasis om het prachtige natuurgebied Het Reestdal te verkennen en te  ontdekken.

Chalets

Daarnaast onze modern ingerichte zes persoons chalets. Deze zijn voorzien van een ruime veranda met een heerlijke tuinset. De chalets staan op een prachtig grasveld centraal op de camping om toch de kampeerbeleving te ervaren en te genieten van de luxe.

Stacaravan

Maar ook onze 4 persoons stacaravans die vanaf dit jaar te huur zijn, zijn heerlijke accommodaties voor uw vakantie. Deze zijn bijvoorbeeld voor zien van 2  slaapkamers, een grote leefruimte met buiten een overdekte veranda. Daarnaast staan ook deze stacaravans centraal op onze camping vlakbij alle faciliteiten.

Trekkershutten

Ten slotte onze trekkershutten. Geen zin in kamperen,  maar toch er even helemaal uit? De solide en knusse trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben een oppervlakte van ruim 10 m2. Het ruimtelijke van Overijssel en het bosrijke van het Reestdal komen terug in hun fraaie ligging.