Boek nu uw basisplaats op Camping Si-Es-An

Genieten met de grote G wanneer u verblijft op een basisplaats van groene en kleinschalige Camping Si-Es-An. Wij staan onder andere voor gastvrijheid en grenzeloos genieten. En dat begint al bij onze basis plaatsen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u zich thuis voelt op onze camping. Want dat wil toch iedereen? Met een gerust hart op vakantie!

 
 

Uw basisplaats:

  • Kampeerplaatsen van 100 m2
  • 10 ampère elektra
  • Voorzien van een eigen watertappunt
  • Gebruik van gratis WIFI
  • Centraal vlakbij voorzieningen
  • Keuze uit zon of schaduwplekken
  • Gratis overdekte fietsenstalling en opladen elektrische fiets

Kamperen met een basisplaats op Camping Si-Es-An

Wat heeft de basisplaats op Camping Si-Es-An te bieden? Onze ruime kampeerplaatsen zijn centraal gelegen vlakbij alle voorzieningen. Bijvoorbeeld het sanitairgebouw, de brasserie waar u heerlijk kunt eten, maar ook dichtbij de speeltuin. U mag uw auto parkeren bij uw kampeerplek. Daar is namelijk genoeg ruimte voor. Onze camping in Overijssel is geschikt voor iedereen, jong en oud en natuurlijk is uw trouwe hond ook welkom! In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen met uw viervoeter.

Sfeerimpressie van uw vakantie op een basisplaats

Activiteiten en omgeving van de camping

Voor de kinderen is er onder andere een actief animatieprogramma in de vakanties. Een team van animatiemedewerkers zijn al vroeg bezig met het programma! Met bijvoorbeeld knutselen, sporten, op pad met de boswachter maar ook vossenjacht bingo en nog veel meer.

Camping Si-Es-An is een aantrekkelijke uitvalsbasis om onder andere het Reestdal en de mooie dorpjes en steden te ontdekken. Maar u kunt er ook met het hele gezin op uit trekken naar één van de leuke activiteiten in de omgeving. Bij de receptie van Camping Si-Es-An kunt u vele folders en routes vinden van bijvoorbeeld musea, speeltuinen en attractieparken.

Kortom, u komt met een basisplaats op Camping Si-Es-An eigenlijk niets te kort. Daarom een garantie voor een heerlijke vakantie wanneer u bij ons verblijft op één van onze basisplaatsen! Boek hem gauw en ontdek wat een vakantie op onze familicamping Si-Es-An met u kan doen! 

 
 

Eten & drinken op Si-Es-An

In onze sfeervolle brasserie of op het zonnige terras. Het is goed vertoeven in één van de loungebanken die uitzicht geven op nabij gelegen speeltuin. Lunch, diner of kopje koffie met lekkernij. Daarnaast mogelijkheid tot afhalen bij onze snackcorner. Heerlijke patat, pizza en snacks passeren de revue en als toetje een heerlijk softijsje!

Ook wordt er aan het ontbijt gedacht. Via onze bestelmodule kan er brood besteld worden. Keuze uit diverse losse broodjes of een compleet ontbijt. Geheel verzorgd en bezorgd bij u op de plek!