8.7.
120 reviews op Zoover

ANWB camping in Overijssel

Kamperen op ANWB Camping in Overijssel

Voordelig kamperen met uw ANWB actie kaart op onze camping in Overijssel. Op zoek naar een natuurlijke, groene camping? Dan bent u bij Camping Si-Es-An in Balkbrug aan het goede adres. Onze kleinschalige maar gezellige camping ligt midden in het prachtige natuurgebied Het Reestdal, dat zich leent voor onder andere heerlijke wandel en fietstochten. Geschikt voor iedereen, vijftig plus gezelschap maar ook gezinnen met jonge kinderen.

Voordelen van onze ANWB camping in Overijssel.

  • Kamperen voor een aantrekkelijk tarief
  • Gelegen in een prachtig natuurgebied
  • Uw viervoeter is altijd welkom
  • Ruime kampeerplaatsen tot 140m2
  • Vele activiteiten en bezienswaardigheden in onze omgeving.
Boek uw ANWB kampeerplaats
Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Kamperen

Ruime plaatsen met oa. 10 tot 16 ampere stroom, watertappunt, gratis wifi en meer…

Faciliteiten
  • horeca
  • goed onderhouden sanitairgebouw/units
  • prachtig natuurgebied
  • en meer…
Plattegrond

Bekijk onze plattegrond voor een plekje.

Kamperen met uw ANWB camping kaart

Voordelen van uw ANWB camping kaart

Kamperen met een voordelig tarief op een prachtige natuurlijke groene camping. Wij van Camping Si-Es-An vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt op onze kleinschalige camping in Overijssel. Daarnaast kunnen wij u het complete pakket bieden. Rust en ruimte op ruime kampeerplekken in een prachtige omgeving. Met een goede horeca gevestigd in een oude karakteristieke boerderij midden op onze camping. Hier kunt u genieten van onder andere, een heerlijk kopje koffie met lekkernij, lunch of diner. Seizoensgebonden hebben wij ook overheerlijk softijs.

Omgeving van onze Camping

Camping Si-Es-An ligt midden in het prachtige natuurgebied het Reestdal op de grens van Overijssel en Drenthe. Fiets of wandel bijvoorbeeld langs de mooie landgoederen, karakteristieke boerderijen, of heidevelden. Wilt u uw viervoeter meenemen?  Die is natuurlijk van harte welkom, hij/zij zal zich uitermate vermaken in dit prachtige gebied. Daarnaast zijn wij omringd door mooie en gezellige pittoreske dorpjes waar veel te beleven valt. Denkt u aan braderieën, activiteiten maar ook festiviteiten met muziek en meer..