Bijzonder overnachten in een Skycabin

In de bossen vindt u onze Skycabin de “Sluipwesp”, deze bijzondere accommodatie is geschikt voor 2 tot 4 personen (maximaal 2 volwassenen) en ligt op 3 meter hoogte tussen de bomen. Geniet van de rust en de natuur in deze mooie knusse accommodatie.

Waarom een skycabin huren?

  • Ingerichte keuken met onder andere koffiezetapparaat, 2 pits kookplaat en waterkoker
  • Voorzien van elektrische kachel en gratis wifi
  • Badkamer met wastafel, douche en toilet
  • Zithoek met eettafel en bank
  • Rust en privacy op hoogte
  • Leuke accommodatie met bijvoorbeeld uw kinderen
 
 
 
 
Vanaf
€ 317
3 nachten
2 personen

Skycabin | 4 persoons

4NeeJa
  • Gelegen tussen de bomen
  • Bijzonder overnachten
  • Rookvrij
 

Op avontuur op hoogte

Ontwaken in de ochtend tussen de bomen met het geluid van de fluitende vogels en de ritselende eekhoorns. Een lekker ontbijtje aan de sfeervolle eethoek terwijl jullie buiten de zon zien op komen. Wie weet wat er nog meer te zien is in de vroege ochtend! Misschien wel een das of een vos. Onze skycabin is uniek! Er zijn er maar een paar van in Nederland. Je kunt het met 100% een bijzondere en avontuurlijke accommodatie noemen. Een spannende ervaring voor u en uw gezin op camping Overijssel Si-Es-An!

Wilt u bijzonder overnachten in onze skycabin?

Dan is het goed om een aantal dingen vooraf te weten. Het is niet mogelijk om uw auto te parkeren bij de skycabin, dit omdat de accommodatie gelegen is in een bosperceel. U kunt uw auto op de dichtsbijzijnde parkeerplaats parkeren. Daarnaast  kunt u geen kinderbedje of kinderstoel plaatsen in de skycabin. (Geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen). De zithoek kunt u ombouwen tot 2 persoonsbed. U kunt inchecken vanaf 15.00 uur en graag uitchecken voor 10.00 uur. Helaas is het niet mogelijk om uw viervoeter mee nemen in deze skylodge. De skycabin is dé plek voor een avontuurlijke en bijzondere vakantie voor u en uw gezin!

Nieuwsgierig? Bekijk de skycabin dan eens van binnen!

 
 

Camping Si-Es-An in Overijssel

Is voorzien van een goede sfeervolle horeca. Het is hier goed vertoeven op het zonnige terras in de zomer met uitzicht op onze grote speeltuin, maar ook binnen tussen de sfeervolle eikenhouten gebinten is het heerlijk zitten voor bijvoorbeeld lunch of diner. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook heerlijke lekkernijen voor bij een lekker kopje koffie. Voor de kinderen is er onder andere actieve animatie in de vakanties en tijdens de feestdagen. Vele activiteiten op de camping maar ook in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele pittoreske dorpen of steden met hun vele activiteiten maar ook bezienswaardigheden. Al met al genoeg te doen wanneer u op vakantie bent in onze knusse accommodatie bij Si-Es-An in Overijssel.

Bent u met meerdere volwassenen? Bekijkt u dan ook eens onze andere verhuuraccommodaties. Bijvoorbeeld onze één van onze camping lodges. Deze zijn wel geschikt voor 4 volwassenen.

 
 

Deze accommodatie is onderdeel van een subsidie project genaamd: Insectenexpeditie Reestdal. In samenwerking met camping Rheezerwold en onderstaande partners creëren wij een groenere omgeving op en om onze camping om de insecten een beter leven te kunnen bieden. Samen met het toerisme en de de lokale bewoners kunt u samen met de boswachter van alles bekijken en leren over het insectenleven.  Wilt u meer informatie over het project? Klik dan op de button hierboven!

Dit project is in samenwerking met de volgende partners: