Op vakantie tijdens de herfstvakantie

Het wordt steeds populairder in Nederland! Op vakantie in de herfstvakantie. Overnachten in een bijzondere accommodatie is tegenwoordig heel normaal. Wij zijn de perfecte camping voor de herfstvakantie. Wij zijn centraal gelegen in de bossen, vlakbij bruisende dorpjes en steden. Lekker een dagje uit? Zwemmen, dierentuin, attractiepark, het kan allemaal! Maar natuurlijk kunt u ook gezellig bij ons blijven! Een sfeervolle brasserie. Activiteiten voor de kinderen of gewoon fijn genieten van de rust, ruimte en natuur!

Bent u op zoek naar camping in de herfstvakantie?

 

Accommodatie huren herfstvakantie

Bijzonder overnachten, dat kan bij ons op Si-Es-An. In de herfstvakantie hebben wij accommodaties beschikbaar geschikt tot 5 personen. Onze happy bee lodges en boslodges zijn uitermate geschikt als u van luxe houdt. Ruime accommodaties waar u in de avond gezellig een spelletje kunt doen, een filmpje kunt kijken of gewoon lekker knus met elkaar wilt samen zijn. De hotelkamers zijn echt voor het gemak. Fris en opgemaakt bij aankomst, en een keukenblok waar u eventueel zelf kunt koken. Onze skycabin is een unieke accommodatie. Deze natuurlijke boomlodge is knus, gezellig en comfortabel. Omdat deze hoog tussen de bomen ligt kun je de vele diertjes spotten die langs de ramen heen ritselen. Dan nog onze hotelkamers, voor het gemak! Fris en opgemaakt bij aankomst en de mogelijkheid tot koken in uw eigen keuken. Ontbijt bestellen? Jazeker! Wij bezorgen dit in de ochtend bij uw accommodatie!

 
 

Waarom in de herfstvakantie naar Si-Es-An?

  • Unieke accommodaties
  • Sfeervol gelegen
  • Brasserie op de camping
  • Vele uitstapjes in directe omgeving

Herfstvakantie activiteiten

Vakantie in de herfstvakantie, een fijne tijd om er nog even opuit te gaan! Een dagje naar het attractiepark of de dierentuin. Maar ook diverse musea, bruisende dorpen en steden in onze omgeving zijn zeker een bezoekje waard. Denkt u aan Wildlands in Emmen, of Attractiepark Slagharen! Steden als Zwolle of bruisend dorpje Ommen zijn gezellige plekken om naartoe te gaan. 

Bij ons op de camping kunt u zich natuurlijk ook prima vermaken. De kinderen kunnen fijn spelen in de speeltuin, u heeft prima overzicht vanuit de brasserie of in het zonnetje op een bankje rondom. Voor de kinderen hebben wij activiteiten in de herfstvakantie. Zo kunt u lekker van de rust genieten! Lekker wandelen of fietsen? Vanaf onze camping loopt of fietst u zo het prachtige Reestdal in. Diverse routes zijn bij de receptie te verkrijgen. Authentieke boerderijen, bloeiende velden en bruisende bedrijven met streekproducten waar u van alles kunt proeven. Na een lange dag strijkt u neer in de brasserie om te genieten van wat de chef allemaal heeft voorbereid in de keuken!

Bent u op zoek naar een camping in de herfstvakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!