Camping Si-Es-An
Recreëren in het Reestdal

Recreëren met een knipoog.

"Je moet altijd zaaien om te kunnen oogsten. Zo werkt recreëren in de natuur"

Welkom op Si-Es-An

Een plek waar je tot rust komt, kunt genieten van een prachtige idyllische omgeving en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een sfeervolle, natuurlijke camping waar wij vinden dat thuiskomen niet alleen voor thuis geldt maar ook wanneer u er even tussenuit wilt. In samenwerking met NexHus en Instyle concepts bieden wij u de mogelijkheid om te ontsnappen aan de realiteit en om te komen genieten van een prachtig stukje landschap verkapt in een authentieke en natuurlijke accommodatie.

 

Waarom investeren in een recreatie woning? 

 • Ruime mogelijkheid voor eigen gebruik
 • Unieke ligging aan visvijver
 • Recreatie en natuur gecombineerd, hand in hand
 • Moderne exclusieve recreatie woningen
 • Duurzaam en volledig gas loos
 • Gelegen in het idyllische Reestdal
 • Aandacht staat voorop, gastvrijheid staat hoog in het vaandel in ons familiebedrijf
Reestdal hoeve rondom de visvijver

Recreëren op de Reestdal weide

Om onze visvijver is ruimte voor in totaal 19 accommodaties in verschillende stijlen, grootte en aantal personen. 

In April zijn de eerste 5 accommodaties geplaatst welke op dit moment nog beschikbaar zijn.

 • 2 x stuga 25 4 persoons 
 • 2x avalon 35 4 persoons 
 • 1x Stuga plus 4 persoons 

Alle types worden hieronder uitgelicht met ieder zijn specificaties in de verkoopmodule. 

Luxe natuurlijke accommodaties op de Reestdalweide bij Camping Si-Es-An

Voordelen aankoop recreatiewoning voor eigen gebruik en verhuur 

 • U kunt op vakantie gaan wanneer het u uitkomt 
 • Het is beter om uw geld te investeren dan het op uw spaarrekening te laten staan waar het nauwelijks rendement oplevert. 
 • U bepaald wanneer de accommodatie zelf wilt gebruiken en wanneer de accommodatie verhuurt mag worden
 • Volledig ontzorgd, verhuur en onderhoud door ons.
 • u ontvangt ieder kwartaal een interessant rendementspercentage over de verhuur opbrengsten van de accommodatie. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur. 
Omgeving

Natuurlijke accommodaties 

Alle accommodaties worden stuk voor stuk geproduceerd in een fabriek in Polen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Thermowood en gecoate metalen felsplaten. De coating op deze platen heeft een zeer lange levensduur en is uitermate goed bestand tegen corrosie en Uv-licht.

Alle accommodaties zijn voorzien van een elektrische ketel en zijn gasvrij. De wanden zijn volledig geïsoleerd en er bevinden zich kunststof geïsoleerde onderhoudsvrije kozijnen. De ruime glaspartijen geven een lichte, moderne en luxe uitstraling. 

Wilt u ook recreëren in het Reestdal?

heeft u interesse in één van deze bijzondere accommodaties? U bent van harte welkom om kennis te komen maken. Wij staan u graag te woord om uitleg te geven over dit mooie project wat wij samen met u waar kunnen maken op een sfeervolle en natuurlijke plek.  

Bel met 0523-656534 voor een afspraak, of vul het contactformulier in.

Wie zijn wij? 

Jarno en Willeke Keizer zijn de 3e generatie van de familie snoek in dit sfeervolle familiebedrijf en wel  in één van de mooiste gebieden van Nederland: Het Reestdal. De familie vond hier een kleine boerencamping. Deze kleine camping bood rust, ruimte en natuur en groeide naarmate de jaren verstreken uit tot een sfeervolle familiecamping van 10 hectare waar verschillende toeristische kampeerplaatsen, bijzondere accommodaties en ruime jaarplaatsen aan het water zijn gerealiseerd.

In 2023 hebben zij de stap gemaakt om opnieuw een uitbreiding te doen en hiermee 4.5 hectare extra toe te voegen aan deze natuurlijke camping. Ze breiden het toeristisch kamperen uit met luxe en ruime kampeerplaatsen en rondom de nieuwe visvijver is ruimte gecreeërd voor het prachtige “Reestdal weide” project wat wij graag met u willen delen. 

project reestdalhoeve