Hey hallo beste gasten,

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Michel Neep, en ik woon in Hardenberg. In 2019 ben ik begonnen bij Brasserie de Boerderij op Si-Es-An in Balkbrug, daar werk ik met veel plezier in een jong team en we lachen wat af. Met leuke vriendelijke eigenaren Jarno en Willeke. Het leukste van het werken in de brasserie is dat er altijd een goede sfeer hangt. Het doel is gasten tevreden stellen en met een goed gevoel naar huis laten gaan. Dat ze thuis of op hun vakantieplek nog kunnen nagenieten van wat ik samen met mijn collega's voor ze heb bereidt. En dat ze dit natuurlijk doorvertellen ;-) 

In de brasserie werk ik veel met streekproucten, zo heb ik ook mijn eigen recept gemaakt voor de broodbollen. Daarnaast maak ik bijvoorbeeld ook jus van runderbotten, die laat ik 2 dagen trekken met groenten, specerijen en kruiden (van Reestdal Wijnhoeve) op het vuur. Ik vind het leuk om van producten uit de streek iets leuks te maken. Waar vind je dat nog in een brasserie op een camping?

In mijn vrije tijd ga ik met mooi weer race fietsen of lekker het bos in om een wandeling te maken. Daarnaast spreek ik ook regelmatig af met vrienden om een borrel te doen in de stad, of om een lekker bakkie koffie te drinken. 4 maten van mij zijn ook kok, en als we elkaar weer spreken is het wel weer leuk om de verhalen met elkaar te wisselen en om te horen hoe het bij hun op het werk gaat.

Wie weet tot ziens in de Boerderij! 

Chef Michel Brasserie de Boerderij Si-Es-An