Kom kamperen tijdens de herfstvakantie

Op vakantie in de herfstvakantie! Het wordt steeds populairder in Nederland. Het kan nog prima, kamperen in Oktober. Laten wij nu net de camping voor uw herfstvakantie zijn! Wij beschikken over kampeerplaatsen tot 140m2 waar u dus alle ruimte heeft om uw kampeermiddel te plaatsen! Een bijzettentje en uw auto kunnen op de plek staan. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Basis of comfort? Of de luxe met uw eigen sanitair! Het kan allemaal met tijdens kamperen in de herfstvakantie!

 

Activiteiten tijdens de herfstvakantie

Komt u bij ons op de camping in de herfstvakantie? Dan zorgen wij ervoor dat u een top vakantie heeft! Buiten onze gebruikelijke faciliteiten, kunnen de kinderen zich vermaken bij het animatieteam. U kunt plaatsnemen in onze sfeervolle brasserie en zich laten verrassen door de chef. Maar u kunt natuurlijk ook eropuit trekken voor een flinke wandeling in het bos waar u zo inloopt wanneer u de camping verlaat. 

Waarom kamperen op Si-Es-An?

  • Ruime plaatsen
  • Voorzien van watertappunt
  • Gratis gebruik wifi
  • Gelegen in prachtig natuurgebied
  • Ideaal voor fietsers en wandelaars.

Wat is er te doen in de omgeving?

Diverse dagjes uit in onze directe omgeving wanneer u komt kamperen in de herfstvakantie. Denkt u aan Wildlands in Emmen, of Attractiepark Slagharen! Leuk voor het hele gezin. Maar ook diverse musea en bruisende dorpen en steden. Top voor een dagje uit. Zwolle is een gezellige stad waar u fijn kunt shoppen of een plaatsje kunt zoeken in één van de gezellige horecazaken. Maar ook dorpen als Dedemsvaart of steden Hardenberg en Ommen zijn een bezoekje waard.

Iets overdekts? Zwembad Hesselingen in Meppel kun je je de hele dag vermaken als u van zwemmen houdt. Maar ook monkey town in Hardenberg of octo 4 kids in Ommen zijn gezellige plekjes voor het gezin! Een beetje ontspanning? Sauna Thermen Zuidwolde zit op een steenworp afstand.  

 

Fietsen en wandelen

Si-Es-An is gelegen in natuurgebied het Reestdal dat zich leent voor heerlijke wandel en fietstochten. Wanneer u de camping verlaat fietst of wandelt u zo de bossen in. Er is altijd wel iets in bloei. Bezoek het dassenpad bij bezoekerscentrum de Wheem, Fiets langs de mooie landerijen, of maak een stop bij één van de streekbedrijven in onze omgeving. Onze brasserie werkt samen met een aantal van deze bedrijven. Wij serveren hun producten, denk aan zuivel, vlees en wijn tijdens de lunch of diner!

Bij de receptie vindt u diverse wandel en fietsroutes om er zo eens fijn opuit te trekken. Daarnaast kunt u zo het wandelnetwerk oppakken wanneer u de camping verlaat. Fietsen en wandelen tijdens uw bezoek aan camping Si-Es-An in de herfstvakantie is daarom gegarandeerd succes wanneer u liefhebber bent!

 
 
fietsen nabij si-es-an