Overnachting met wellness op camping in Overijssel

Wat is nou fijner dan tijdens uw vakantie een bezoekje te brengen aan bijvoorbeeld de sauna? U kunt natuurlijk een wellness centrum opzoeken in de omgeving, maar wat nou als u bij ons op het terrein kan blijven? Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf gebruik te maken van onze houtgestookte hottub of sauna! Eerst heerlijk ontspannen, en vervolgens gauw terug naar uw kampeerplaats of accommodatie. Het kan, op Si-Es-An! Wil jij verblijven in een woning met sauna of hottub? Kies dan voor onze Luxe loft of Happy bee lodge.

overnachting met wellness
overnachting met wellness

Ontspannen met wellness

Tijdens uw vakantie op Si-Es-An in Overijssel. Wij zijn een natuurlijke camping waar natuurlijk ook ontspanning bij hoort! Zo kunt u per dag onze houtgestookte hottub afhuren. De sauna is per dagdeel te huur, maar kan natuurlijk ook voor de hele dag of in combinatie samen met de hottub. Wat u wenst. Of u nou een kampeerplaats heeft geboekt of verblijft in een accommodatie, er is van alles mogelijk. U kunt ook een arrangement nemen met een hotel overnachting inclusief ontbijt. 

Voor het los bij boeken van de hottub of sauna kunt u de beschikbaarheid raadplegen via de receptie. Een overnachting met wellness? Natuurlijk op onze natuurlijke familiecamping in Overijssel. 

 

Wellness in Overijssel

  • Nieuw in 2022!
  • Rust en privacy
  • Te huur per dag of dagdeel
  • Dichtbij uw kampeerplek of accommodatie

Voor welke woning met wellness ga jij?

Omgeving van camping met wellness

Na een dag ontspannen of juist voor de ontspanning uit is het leuk om erop uit te trekken in onze prachtige omgeving! Een heerlijke wandel- of fiets tocht, een dagje shoppen in één van de hanze steden of pittoreske dorpjes of gezellig dagje uit bij de dierentuin, attractiepark of diverse musea! Si-Es-An is centraal gelegen in een prachtig natuurgebied op de grens van Overijssel en Drenthe. De perfecte uitvalsbasis voor een topvakantie met wellness als afsluiter!