Camping Si-Es-An
natuur

Kampeerplaats met privé sanitair

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Voorzieningen Si-Es-An

 1. Animatieprogramma (vakanties)
 2. Brasserie
 3. Fietsverhuur
 4. Pannakooi
 5. Skelters
 6. Speeltuin
 7. Broodjesservice
 8. Snack afhaal

Algemene eigenschappen

 1. Parkeren vlakbij accommodatie
 2. Wifi

Kamperen

 1. Privé sanitair
 2. 10 ampère stroom
 3. Schaduw plaats
 4. Zonnige plaats
 5. Watertappunt
 

Omschrijving

Gelegen op een gezellig veld, kampeerplaats met eigen sanitair

Op het nieuwe gedeelte van ons terrein beschikken wij over een knus kampeerveld met privesanitair. 

⛺ Ruim, rust en natuur
Ons veld met kampeerplaatsen met prive sanitair is ruim opgezet De plekken zijn 120m2 groot en zijn voorzien van een watertappunt, eigen afvoer, 16 ampère stroom en gratis wifi.

🚿 Eigen sanitair
Al onze plaatsen met prive sanitair beschikken over een unit met eigen sanitair.  In deze unit is een toilet, douchecabine met mengkraan en een wastafelmeubel. beschikbaar. De cassette van camper of caravan kan geleegd worden aan de achterzijde van het sanitair gebouw. Bij de unit is geen afwasruimte. Dit kan in het sanitair gebouw achter de receptie.

🧒🏼Speelgelegenheid
We hebben natuurlijk een prachtige speeltuin met natuurlijke speeltoestellen waar de kinderen zich uitermate kunnen vermaken!  De grote speeltuin ligt centraal tegenover de brasserie! Ouders op het terras en de kinderen lekker spelen. Zo is het ontspanning voor iedereen! Achter de brasserie ligt ook nog de pannakooi waar een leuk bal spel gedaan kan worden of de airtrampoline voor coole kunstjes!

🎭 Animatie
Tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen is er animatie voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud. Lekker knutselen, spelletjes doen, grotere activiteiten. Van alles! Meer informatie vind je onder het kopje faciliteiten.

🍽 Geen zin om te koken?
U kunt terecht in onze brasserie voor een lunch, diner of lekker kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. Ons terras grenst aan de speeltuin wat ideaal is voor het gezin! Maar ook binnen is het gezellig en sfeervol tussen onze oude eiken gebinten. Daarnaast beschikken wij ook over een snackcorner waar patat, pizza en snacks besteld kan worden. Ook kun je hier terecht voor heerlijk softijs!

🥐 Broodjesservice
Elke ochtend kan je genieten van vers gebakken broodjes of een compleet ontbijt! Dit is te bestellen in onze bestelmodule en kan tot 's avonds 20.00 uur. De volgende ochtend staat dit voor je klaar bij de receptie!

🎉 Kamperen met eigen sanitair! Booming in Nederland.
Op één van onze kampeerplaatsen met prive sanitair! Geniet van de rust, de prachtige omgeving en vooral van elkaar tijdens een fijne vakantie! Ga er lekker op uit en bezoek één van de vele bezienswaardigheden of sfeervolle dorpjes in de buurt of kies een leuke wandel- en/of fietsroute van Landschap Overijssel. 

 

5 recensies


 1. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - Francis C.

 2. 9,2

  Doorgaan zo.

  Mei 2024 - Louw en Marijke K.

 3. 8,8

  De winkel mag iets uitgebreider, zodat gasten voor fruit, groente en aardappelen niet elders naartoe moeten.

  Mei 2024 - Beate S.

 4. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2024 - L. P.

 5. 6,6

  Extra haakjes in sanitair hok naast caravan om kleding op tw hangen.

  Mei 2024 - M. P.