9.1
92 reviews op Zoover

Verhuur

U wilt er even heerlijk tussen uit. Weg van alle hectiek en drukte van alle dag en u hebt een keer geen zin in alle voorbereiding die bij kamperen hoort? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden die de huur van een fijne Trekkershut, chalet of luxe bungalow u bieden.. U geniet bij camping Si Es An van een onbekommerde en ontspannen vakantie. Onze goede voorzieningen staan (mede) garant staan voor een comfortabele vakantie.

Bekijk hier vanaf de speeltuin de verhuur accommodaties

Bungalow de Kolibri

Luxe bungalow met geschikt voor 6 personen gelegen op ruime kavel.

Chalet

Prachtige chalets geschikt voor 6 personen gelegen op een grasveld dicht bij de faciliteiten.

Trekkershut

Basis trekkershut geschikt voor 4 personen gelegen tegen de bossen

Verhuur

Bungalow de Kolibri

Verwen uzelf eens met onze luxe bungalow de Kolibri, gelegen op een fraai perceel van ruim 300m2. Ervaar de rust en ruimte die de Kolibrie u biedt. Midden in de natuur met volop privacy. De bungalow is geschikt voor maximaal zes personen  en van alle gemakken voorzien. De bungalow is recent (2017) geheel gerenoveerd waardoor deze zeer modern is.  De Kolibri is de perfecte uitvalsbasis om het prachtige natuurgebied Het Reestdal te verkennen en te  ontdekken.

Chalets

Onze modern ingerichte zes persoons chalets zijn voorzien van een ruime veranda met een heerlijke tuinset. De chalets staan op een prachtig grasveld centraal op de camping om toch de kampeerbeleving te ervaren en te genieten van de luxe.

Trekkershutten

Geen zin in kamperen, toch even er helemaal uit? Met de Trekkershutten voor 4 personen bent u goed en voordelig uit.  De solide en knusse trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben een oppervlakte van ruim 10 m2. Het ruimtelijke van Overijssel en het bosrijke van het Reestdal komen terug in hun fraaie ligging

Gun uzelf iets goeds! Gun uzelf een vakantie bij Si Es An!

Meer weten of reserveren? Bel ons op 0523-656534 of stuur een bericht via het contactformulier.

Arrangementen
6 pers chalet
504,-
17-08 tot 24-08 All-in
6 pers. chalet
504,-
20-08 tot 27-08 all-in
6 persoons chalet
504,-
20-08 tot 27-08 all-in