8.9.
139 reviews op Zoover

Vakantie in Overijssel

Vakantie in Overijssel vieren?

Overijssel is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin! In deze mooie provincie zijn er veel mooie natuurgebieden maar tegelijkertijd veel leuke pretparken en musea. Neem bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, of museum de Fundatie in Zwolle! Genoeg te beleven voor jong en oud in Overijssel dus!

Nergens kunt u meer genieten van de veelzijdigheid van Overijssel dan bij camping Si-Es-An, net buiten Balkbrug, op de grens van Drenthe en Overijssel, geflankeerd door het Reestdal.

Neem eens een kijkje op onze website om te ontdekken wat onze camping u te bieden heeft, maar ook kunt u direct reserveren!
Zo bent u in ieder geval verzekerd van een top vakantie in Overijssel!

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie

Camping Overijssel

Heerlijk genieten in Overijssel! Dat kan bij familiecamping Si-Es-An! De mooie ligging gecombineerd met een prachtige camping zorgen er voor dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een geweldige vakantie in Overijssel. Onze camping is direct gelegen aan wandel en fietspaden op de grens van Overijssel en Drenthe!

Kamperen in Overijssel is geweldig maar het is bij ons ook mogelijk om een bungalow, chalet of trekkershut te huren! Bekijk op onze pagina verhuur de verschillende accommodaties.

Brasserie de Boerderij

Brasserie de Boerderij is gehuisvest in een karakteristieke oude boerderij uit eind 1800 en vormt het knusse hart van camping Si-Es-An. Vroeger in de loop van de jaren 60 is de originele boerderij verbouwd tot de kantine van de camping. De boerderij werd verder uitgebreid door de tweede generatie van het familiebedrijf door een aanlopende drukte en het vergroten van de activiteiten.

Uiteindelijk is eind 2015 de kantine opnieuw verbouwd naar wat nu Brasserie de Boerderij heet! Onze sfeervolle boerderij heeft de eiken gebinten behouden en is voorzien van een riet gedekte kap. Hier kunt u terecht voor de heerlijkste gerechten!

Heeft u vragen over de camping of over Brasserie de Boerderij ? Neem dan gerust contact met ons op.