8.9.
208 reviews op Zoover

Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten in een Skycabin

In de bossen vindt u onze Skycabin de “Sluipwesp”, deze bijzondere accommodatie is geschikt voor 2 tot 4 personen (maximaal 2 volwassenen) en ligt op 3 meter hoogte tussen de bomen. Geniet van de rust en de natuur in deze mooie knusse accommodatie.

 

Waarom een skycabin huren?

  • Ingerichte keuken met onder andere koffiezetapparaat, 2 pits kookplaat en waterkoker
  • Voorzien van elektrische kachel en gratis wifi
  • Badkamer met wastafel, douche en toilet
  • Zithoek met eettafel en bank
  • Rust en privacy op hoogte
  • Leuke accommodatie met bijvoorbeeld uw kinderen
Boek hier uw Skycabin

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Bijzonder overnachten

In deze mooie accommodatie op Camping Si-Es-An. Ontdek onder andere de prachtige omgeving van het Reestdal vanuit deze skylodge

Knus en gezellig

Voorzien van 4 slaapplaatsen die makkelijk te realiseren zijn.

Faciliteiten
  • Animatie
  • Horeca
  • Broodjesservice
  • en meer…

Wilt u bijzonder overnachten in onze skycabin?

Dan is het goed om een aantal dingen vooraf te weten. Het is niet mogelijk om uw auto te parkeren bij de skycabin, dit omdat de accommodatie gelegen is in een bosperceel. U kunt uw auto op de dichtsbijzijnde parkeerplaats parkeren. Daarnaast  kunt u geen kinderbedje of kinderstoel plaatsen in de skycabin. (Geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen). De zithoek kunt u ombouwen tot 2 persoonsbed. Maar ook de bank kunt u ook ombouwen tot 2 slaapplaatsen. U kunt inchecken vanaf 15.00 uur en graag uitchecken voor 10.00 uur. Helaas is het niet mogelijk om uw viervoeter mee nemen in deze skylodge.

Camping Si-Es-An in Overijssel

Is voorzien van een goede sfeervolle horeca. Het is hier goed vertoeven op het zonnige terras in de zomer met uitzicht op onze grote speeltuin, maar ook binnen tussen de sfeervolle eikenhouten gebinten is het heerlijk zitten voor bijvoorbeeld lunch of diner. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook heerlijke lekkernijen voor bij een lekker kopje koffie. Voor de kinderen is er onder andere actieve animatie in de vakanties en tijdens de feestdagen. Vele activiteiten op de camping maar ook in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele pittoreske dorpen of steden met hun vele activiteiten maar ook bezienswaardigheden. Al met al genoeg te doen wanneer u op vakantie bent in onze knusse accommodatie bij Si-Es-An in Overijssel.

Bent u met meerdere volwassenen? Bekijkt u dan ook eens onze andere verhuuraccommodaties. Bijvoorbeeld onze één van onze camping lodges. Deze zijn wel geschikt voor 4 volwassenen.

 

Insectenexpeditie Reestdal

Deze accommodatie is onderdeel van een subsidie project genaamd: Insectenexpeditie Reestdal. In samenwerking met camping Rheezerwold en onderstaande partners creëren wij een groenere omgeving op en om onze camping om de insecten een beter leven te kunnen bieden. Samen met het toerisme en de de lokale bewoners kunt u samen met de boswachter van alles bekijken en leren over het insectenleven.  Wilt u meer informatie over het project? Klik dan op de button hierboven!

Dit project is in samenwerking met de volgende partners:

“Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”