Coronavirus maatregelen op Camping Si-Es-An

Beste gast/bezoeker,

Als eerste willen wij beginnen met het bericht dat u van harte welkom bent op Camping Si-Es-An!

Hier vind u een lijst met veel gestelde vragen en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor uw verblijf op Camping Si-Es-An. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Lees graag eerst de hieronder genoemde updates.

Wij vragen om uw begrip. Blijf gezond en let op elkaar! Het gaat erom dat wij met zijn allen deze crisis doorkomen!

De regio van Camping Si-Es-An ligt momenteel niet in een gebied dat ‘op slot’ is gezet door de overheid en dat betekent dat geboekte vakanties vooralsnog gewoon door kunnen gaan.

 

Ontwikkelingen Coronavirus COVID-19

Sanitair gebouw

 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van het sanitairgebouw
 • Maak gebruik van de looproutes.
 • vermijd spits tijden (08.00-10.00 uur en 19.00 – 21.00 uur)
 • Houdt minimaal 1,5 m afstand van elkaar (zowel buiten op het terrein als binnen in het sanitairgebouw)
 • Wacht u buiten wanneer er te veel mensen binnen zijn in het sanitairgebouw.
 • Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe.
 • Maak alleen gebruik van uw accommodatie/kampeerplaats met uw eigen partner/gezin.
 • Er word animatie georganiseerd in vakanties (onder voorbehoud). 

Horeca

Is op het moment gesloten. Wel is het mogelijk om patat, pizza en plates af te halen.

Maatregelen op onze camping

 • Wij geven gasten geen handen en we houden gepaste afstand. Ook vragen wij u om met maximaal 2 personen in de receptie te verblijven.
 • Wij besteden extra aandacht aan de reiniging en hygiëne.
 • Het schoonmaken van onze verhuuraccommodaties, de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Wat wij van u vragen is het volgende

 • Neem uw verantwoordelijkheid en blijf thuis in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het Corona-virus vallen.
 • Houdt u zich aan de aanbevolen hygiëne maatregelen als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen (minimaal 25 seconden), etc.
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Neem passende maatregelen in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het Coronavirus.

Uw vakantie omboeken

Indien u uw reeds geboekte en volledig betaalde vakantie wilt omboeken vanwege de uitbraak van het Coronavirus dan is dat mogelijk. U ontvangt dan van ons een zogenoemde. “Corona voucher”. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden, t.w.:

 • U heeft een korte vakantie (maximaal 21 dagen) geboekt en de aankomstdatum is uiterlijk 20 Mei.
 • Alle kosten van uw bestaande reservering zijn volledig voldaan.
 • Het “Corona voucher” kan 1 x worden gebruikt en is geldig binnen de openingstijden van ons park gedurende het jaar 2020.
 • Mocht een volgend verblijf duurder uitvallen dan dient het verschil te worden bijbetaald. Er kan helaas geen restitutie worden verleend op een verblijf die goedkoper uitvalt.

Wilt u hier gebruik van maken dan vragen wij u ons een mail te sturen. Zet hierin duidelijk uw huidige reserveringsnummer en de periode waarin u graag zou willen komen.

Annuleren

 • Indien u vanwege de uitbraak van het Coronavirus uw vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van ons park niet ‘op slot’ zijn gezet door de overheid. De voorwaarden van de RECRON gaan in werking bij annulering.
 • Indien u uw vakantie wilt annuleren, aangezien u zelf uit een gebied komt waar het Coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat u besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.
 • Indien uw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en u ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van uw vakantie op ons park, dan is dat het risico van u als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan u aanbieden, maar u kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij u als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.
 • Indien u bij ons deelneemt in het annuleringsfonds vanwege de uitbraak van het Coronavirus en u wilt niet meer op vakantie, dan wordt dit niet gezien als een geldige annuleringsreden en worden de voorwaarden van de RECRON gehanteerd bij annulering.
 • Als u zelf ziek bent geworden, dan kunt u wel een beroep doen op uw annuleringsverzekering of het annuleringsfonds. U dient dan wel een doktersverklaring te overleggen.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat de geboden faciliteiten i.v.m. het virus beperkt zijn?

Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

Veel gestelde vragen (FAQ)

 • Is het door de ontwikkelingen rondom het coronavirus nog mogelijk om op vakantie te gaan naar camping Si-Es-An? U bent op dit moment nog steeds meer dan welkom op camping Si-Es-An. Gelijk thuis is ‘social distance’ hier ook goed realiseerbaar, of u nu in een accommodatie komt of komt kamperen. Ondanks dat onze brasserie gesloten is, ligt Camping Si-Es-An in een prachtige en gevarieerde omgeving met volop mogelijkheden om te recreëren. Ook fietsers en wandelaars kunnen in deze omgeving hun hart ophalen.Kortom: zowel voor u als uw kinderen volop mogelijkheden om met het aankomende lenteweer even lekker weg te zijn, alles van thuis even los te laten en samen nieuwe energie op te doen!Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON en hebben korte lijnen met alle betrokken instanties om bij eventuele ontwikkelingen rondom het virus snel te kunnen handelen indien nodig. Zo nemen wij ook extra maatregelen ter bevordering van de hygiëne, ook in uw accommodatie en in de sanitair gebouwen. Andersom verzoeken wij u ook om, met respect voor alle andere gasten en Si-Es-An medewerkers, zich te houden aan alle huidige aanbevolen hygiënemaatregelen! En met wat extra geduld, zorg en liefde voor elkaar, bezorgen we elkaar vast een onvergetelijk verblijf.
 • Krijg ik mijn geld terug als ik mijn geplande vakantie in verband met het coronavirus wil afzeggen? Net zoals thuis zijn ook hier de mogelijkheden beperkter. Maar zoals hierboven beschreven is Camping Si-Es-An gewoon geopend en misschien juist nú uw adres om even uw gedachten te verzetten en nieuwe energie op te doen, zodat u er daarna met z’n allen thuis weer beter tegenaan kunt!Ongerustheid en bezorgdheid zijn dan ook begrijpelijk, maar met de juiste maatregelen van alle partijen uit, kunt u dus nog steeds van uw geboekte verblijf genieten. Er is dus geen reden om te annuleren. Wanneer u ervoor kiest om toch te annuleren in verband met het coronavirus, dan valt deze reden niet onder de gebruikelijke annulerings-redenen en kunt u de verblijfskosten helaas niet terug ontvangen. Wel zijn bij een annulering de RECRON-voorwaarden van toepassing. Volgens deze voorwaarden zult u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs moeten betalen (bij annulering op de dag van de ingangsdatum). Heeft u een eigen annuleringsverzekering? Dan verwijzen we u naar uw verzekeraar.Camping Si-Es-An doet wat ze kan voor haar gasten, maar heeft net als u te maken met (dagelijks) wisselende en onzekere omstandigheden. Verder vooruit kijken is daardoor ook onmogelijk. Wij kunnen daardoor ook nog geen uitspraken doen over de Meivakantie (en verder).
 
Ga terug naar het nieuwsoverzicht