Coronavirus maatregelen op Camping Si-Es-An

Beste gast/bezoeker,

In het jaar 2022 hebben wij gelukkig geen maatregelen hoeven te treffen vanwege het coronavirus. We weten natuurlijk niet wat er gaat gebeuren. Zie hieronder de maatregelen die wij in 2021 hebben moeten hanteren. Wanneer het virus opnieuw zal toenemen, zullen onderstaande maatregelen van kracht zijn.

Maatregelen 2021

Sanitair gebouw

 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van het sanitairgebouw
 • Maak gebruik van de looproutes.
 • vermijd spits tijden (08.00-10.00 uur en 19.00 – 21.00 uur)
 • Houdt minimaal 1,5 m afstand van elkaar (zowel buiten op het terrein als binnen in het sanitairgebouw)
 • Wacht u buiten wanneer er te veel mensen binnen zijn in het sanitairgebouw.

Camping terrein

 • Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe.
 • Maak alleen gebruik van uw accommodatie/kampeerplaats met uw eigen partner/gezin.
 • Er word animatie georganiseerd in vakanties en tijdens feestdagen (Wat mogelijk is). 

Horeca

De brasserie en snackcorner zijn volledig geopend. Let wel op de anderhalve meter afstand, en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. 

Maatregelen op onze camping

 • Wij geven gasten geen handen en we houden gepaste afstand. Ook vragen wij u om met maximaal 2 personen in de receptie te verblijven.
 • Wij besteden extra aandacht aan de reiniging en hygiëne.
 • Het schoonmaken van onze verhuuraccommodaties, de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Wat wij van u vragen is het volgende

 • Neem uw verantwoordelijkheid en blijf thuis in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het Corona-virus vallen.
 • Houdt u zich aan de aanbevolen hygiëne maatregelen als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen (minimaal 25 seconden), etc.
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Neem passende maatregelen in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het Coronavirus.

Uw vakantie omboeken of annuleren.

U kunt kosteloos uw vakantie omboeken waar mogelijk is. 

Wanneer u uw vakantie door coronamaatregelen zult moeten annuleren dan krijgt u uw geld terug.

Is de annulering binnen een maand voor aankomst? Dan krijgt u een voucher voor het aanbetaalde bedrag. Deze voucher kunt u inleveren tot het einde seizoen van 2022 (31 oktober 2022).

Buiten de coronamaatregelen hanteren wij de annuleringsvoorwaarden van de RECRON.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat de geboden faciliteiten i.v.m. het virus beperkt zijn?

Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

Veel gestelde vragen (FAQ)

 • Is het door de ontwikkelingen rondom het coronavirus nog mogelijk om op vakantie te gaan naar camping Si-Es-An? U bent op dit moment nog steeds meer dan welkom op camping Si-Es-An. Gelijk thuis is ‘social distance’ hier ook goed realiseerbaar, of u nu in een accommodatie komt of komt kamperen. Ondanks dat onze brasserie gesloten is, ligt Camping Si-Es-An in een prachtige en gevarieerde omgeving met volop mogelijkheden om te recreëren. Ook fietsers en wandelaars kunnen in deze omgeving hun hart ophalen.Kortom: zowel voor u als uw kinderen volop mogelijkheden om met het aankomende lenteweer even lekker weg te zijn, alles van thuis even los te laten en samen nieuwe energie op te doen! Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON en hebben korte lijnen met alle betrokken instanties om bij eventuele ontwikkelingen rondom het virus snel te kunnen handelen indien nodig. Zo nemen wij ook extra maatregelen ter bevordering van de hygiëne, ook in uw accommodatie en in de sanitair gebouwen. Andersom verzoeken wij u ook om, met respect voor alle andere gasten en Si-Es-An medewerkers, zich te houden aan alle huidige aanbevolen hygiënemaatregelen! En met wat extra geduld, zorg en liefde voor elkaar, bezorgen we elkaar vast een onvergetelijk verblijf.
 • Krijg ik mijn geld terug als ik mijn geplande vakantie in verband met het coronavirus wil afzeggen? Net zoals thuis zijn ook hier de mogelijkheden beperkter. Maar zoals hierboven beschreven is Camping Si-Es-An gewoon geopend en misschien juist nú uw adres om even uw gedachten te verzetten en nieuwe energie op te doen, zodat u er daarna met z’n allen thuis weer beter tegenaan kunt! Ongerustheid en bezorgdheid zijn dan ook begrijpelijk, maar met de juiste maatregelen van alle partijen uit, kunt u dus nog steeds van uw geboekte verblijf genieten. Er is dus geen reden om te annuleren. Wanneer u vanwege corona zult moeten annuleren, dan krijgt u aanbetaalde geld terug. Is uw annulering binnen een maand van aankomst. Dan krijgt u van ons een voucher voor het aanbetaalde bedrag. Deze kunt u inleveren tot het einde van seizoen 2022. 
 • Gasten van 2020 kunnen hun voucher inleveren tot het einde van het seizoen van 2021.
 
Ga terug naar het nieuwsoverzicht