Internet én tv op Camping Si-Es-An

 

Zoals u misschien wel weet zijn wij het afgelopen jaar druk bezig geweest met het aanleggen van glasvezel kabels over onze complete camping. Deze werkzaamheden zijn nu voltooid waardoor wij met trots kunnen mededelen dat elke jaarplaats en verhuuraccommodatie vanaf heden aangesloten kan worden op ons netwerk!

 

Hoe werkt het?

De kabels liggen onder de grond tot voor uw accommodatie. Bij de aansluiting op het netwerk zal er een kastje (hoofd aansluiting) in uw accommodatie worden geplaatst waar de kabel in wordt aangesloten. Om gebruik te kunnen maken van het internet zal er een modem worden geplaatst in uw accommodatie. Dit modem zal u toegang geven tot draadloos internet voor meerdere apparaten. Ons netwerk heeft een snelheid van 20Mbit, hierdoor zijn wij 1 van de weinige parken met zo’n hoge internet snelheid. Glasvezel is vergelijken met ander soorten internet een stuk sneller en stabieler, u heeft dus zelden tot nooit meer problemen met traag internet en haperende filmpjes!

 

Internet én televisie

Sinds dit jaar kunnen wij met alle trots mededelen dat we ook een televisie signaal via de hoofd aansluiting in uw accommodatie kunnen aanbieden! Dit houd voor u in, dat u met 1 aansluiting zowel internet als televisie in uw accommodatie kan krijgen. Geen overbodige snoeren, draden of schotels maar 1 aansluiting voor beide toepassingen!

 

Tarief
  • Het tarief voor internet zal €95,- per seizoen zijn, of €150,- per jaar. Daarnaast kunt u er voor kiezen om eenmalig een modem aan te schaffen oor €175,- of u kunt hem huren voor €60,- per jaar. Dit is inclusief kabels en dergelijke.
  • Voor het jaar 2020 en de jaren die volgen zullen de tarieven van TV, tegen kostprijs verwerkt worden in alle jaarplaats tarieven zodat u hier verder niet meer naar om hoeft te kijken.
  • Voor het aansluiten van tv betaalt u voor de kabel €1,50 per meter. U dient zelf uw kabel in te graven tot de accommodatie en dan sluiten wij de uiteinden aan. Heeft u liever dat wij het voor u doen? Dan vragen wij een uurtarief van €25,-
Bekijk het zenderpakket

Heeft u nog geen hoofdaansluiting, maar wilt u er wel gebruik van maken? Informeer dan even bij de receptie voor de installatie en de mogelijkheden. Heeft u verder vragen, op of aanmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht