8.6.
103 reviews op Zoover

Medewerkers stellen zich voor

Onze medewerkers stellen zich voor

Bij ons op camping Si-Es-An is het een gezellige boel! diverse medewerkers zijn hier actief. Zowel in de buitendienst als in de animatie of brasserie. Overal kom je ze tegen! Om een beetje kennis te maken met de mensen die hier werken stelt iedereen zich even in het kort voor!

Leer onze medewerkers hieronder kennen!

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Lotte
Kim
Mathijs

Lotte, Kim & Mathijs

Lotte stelt zich voor

Misschien heb je me op de camping zien rondlopen en vraag je je nu af, wie ben jij nou eigenlijk? Ik hoop jullie hier in het kort iets over te vertellen. Mijn naam is Lotte Meulink en sinds 2016 werk ik bij camping Si-Es-An. In de winter sta ik vooral in de keuken en heel soms in de bediening, maar in de zomer zie je me waarschijnlijk ook bij de animatie. Het is altijd ontzettend leuk om op de camping te zijn, vooral in de zomer wanneer er veel mensen aanwezig zijn en de animatie ook in volle gang is.

Naast het werken bij Si-Es-An ben ik nu bezig met het (hopelijk) behalen van mijn vwo-diploma, deze studie doe ik op het meander college in Zwolle. Wat ik hierna wil gaan doen weet ik nog niet, maar voor mijn gevoel is dit ook nog erg ver weg. In mijn vrije tijd wanneer ik niet naar school hoef en ook vrij ben van werk, besteed ik mijn tijd graag aan het afspreken met vriendinnen. Ook zit ik al sinds mijn vijfde op volleybal en vind dit nog steeds erg leuk. Een avondje niks doen en series of films kijken sla ik ook niet af. Misschien is dit een typisch vrouwendingetje, maar ook hou ik erg van shoppen. Vooral als we dan ergens stoppen om koffie te drinken, want koffie is iets wat ik echt heerlijk vind.

Kim stelt zich voor

Hoi, ik ben Kim Jonkman, ik werk sinds 2017  bij camping Si-Es-An. Sinds vorig jaar houdt ik mij vooral bezig met de animatie. Ik maak bijvoorbeeld ook de animatieprogramma’s. Dit vind ik super leuk om te doen. Met kinderen werken is iets wat ik heel graag doe. Ik vind het leuk om te zien dat kinderen van kleine dingetjes al zo enthousiast worden, en als ik tijdens de knutselochtend tekeningen van de kinderen krijg kan mijn dag niet meer stuk! Ik studeer momenteel aan de PABO op hogeschool Windesheim in Zwolle. Dit betekent dat ik juf word. Ik loop nu stage in een groep 2 op een school in Zwolle. In mijn vrije tijd volleybal ik bij set-up Balkbrug in de A2 en geef ik training en coach ik de mini’s daar. Super leuk om te doen! Verder ga ik graag shoppen en vind ik het heel erg leuk om gezellig met vrienden bij elkaar te zitten of naar het theater of de bioscoop  te gaan.

Mathijs stelt zich voor

Hallo, Ik ben Mathijs van de Beld en werk sinds Februari 2018 bij camping Si-Es-An. Ik ben vaak in de keuken te vinden maar ook buiten weet ik Koen een handje te helpen. Ook ben ik te zien in het animatiewerk van de camping. Zelf ben ik nog student en ben in opleiding aan het CIOS in Heerenveen waar ik momenteel aan het studeren ben voor mijn TC2 als voetbal trainer -/ coach. Het vermaken van kinderen en hun iets nieuws leren is iets waar ik dus erg veel plezier uit haal.

Uiteindelijk zijn jullie hier om mij te leren kennen ! Ik woon nog thuis in Balkbrug bij mijn vader en moeder, mijn 2 oudere broers en heb nog een klein broertje. Veel thuis ben ik niet zoals ik al zei ben ik bezig met het worden van een voetbaltrainer-coach op dit moment ben ik daarvoor trainer bij SC Heerenveen in de jeugdopleiding waar ik de O13 trainingen geef en daarbij ook te vinden ben op de voetbalschool van SC Heerenveen. Sinds kort heb ik nu in Balkbrug ook mijn eigen voetbalschool op gezet. Namelijk Voetbalschool the Future in Balkbrug, zoals ik al eerder zei heb ik veel met voetbal en veel met kinderen. Die 2 wilde ik graag combineren. Het bezig zijn met voetbal en ondertussen kinderen kunnen vermaken en iets nieuws kunnen leren. Zelf voetbal ik momenteel nog bij SV Nieuwleusen in de JO19-1 waar wij in de Hoofdklasse actief zijn.

 

 

Joke
Sharon
Lisanne

Joke, Sharon & Lisanne stellen zich voor

Joke stelt zich voor

Ik ben Joke de Jonge, getrouwd met Herman we hebben twee volwassen kinderen Madelon en Dennis en een schoonzoon Stefan. Mijn hobby’s zijn koken, handwerken en er op uit trekken met onze camper met onze twee rotties. Ik werk sinds 1 april 2019( das geen grapje) in de Brasserie de Boerderij op camping Si-Es-An als hulpkok. Ik verzorg daar samen met de chef-kok de lunch, maak buffetten, hapjes schotels en salades. En alles wat er voor nodig is om er een leuk feestje van te maken. Daarnaast zorg ik voor de Mise en Place om het diner voor de kok voor te bereiden. Ik doe dit alles met veel plezier, we hebben dan ook een heel gezellig team. Zowel voor als achter de schermen.

Keer terug naar het smoelenboek