9.
92 reviews op Zoover

Seizoenplaats

Het hele seizoen genieten van rust, ruimte en natuur bij camping Si Es An

Bent u op zoek naar een mooie ruime seizoenplaats in Overijssel om een heerlijke vakantie te beleven of gewoon lekker te ontspannen en helemaal tot rust te komen? Dan bent u bij camping Si-Es-An aan het goede adres. Volop genieten van de rust, ruimte en de natuur in natuurgebied Het Reestdal in het mooie Overijssel op de grens met het niet minder mooie Drenthe.  Heerlijk genieten van de natuur en de ruime kampeerplaatsen tot wel 120m2. U kunt bij ons kiezen tussen een basisplaats, basisplaats plus en een comfort kampeerplaats met water, 10 ampère stroom en riool per plek. Onze tarieven zijn zeer scherp en all-in zodat u geen extra kosten hoeft te verwachten gedurende het seizoen.

De Velden

Basis, basisplus of een comfort kampeerplaats

Seizoen Basis

Een basis kampeerplaats is onze voordeligste seizoenplaats. Hier kunt u zeer voordelig kamperen met prima voorzieningen. De basisplaats voorzien van 10 ampère stroom, watertappunt en een kampeerplek van maar liefst 100 m2.

Seizoen Basisplaats plus

Een basisplaats plus biedt net even wat meer ruimte en comfort dan een basisplaats. Het kampeerveld is zeer ruim opgezet tegen de bossen van Het Reestdal aan. Midden op het kampeerveld staat een speelhuisje met zandbak waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.
Onze seizoenplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom, watertappunt en maar liefst 120 m2 groot.

Seizoen Comfort

Een comfort kampeerplaats heeft alle luxe die u mag verwachten van een kampeerplaats. De ligging is centraal en voorzieningen zijn op loopafstand. De plekken zijn voorzien van 10 ampère stroom, watertappunt, riool en de plekken zijn 100 m2 groot.

U wilt meer informatie over onze seizoenplaatsen of wilt u eens komen kijken op de camping?
Aarzel niet en neem contact met ons op. Gun uzelf iets goeds! Gun uzelf Si Es An.