8.4.
104 reviews op Zoover

Seizoenplaats op Camping Si-Es-An

Boek nu uw seizoenplaats op Camping Si-Es-An.

Een seizoenplaats op Camping Si-Es-An is de plek voor een heerlijke vakantie. Bent u op zoek naar een mooie ruime seizoenplaats in Overijssel, om bijvoorbeeld een heerlijke vakantie te beleven of om gewoon lekker te ontspannen en helemaal tot rust te komen? Dan bent u bij Camping Si-Es-An aan het goede adres.

  • Ten eerste ruime kampeerplaatsen tot wel 120m2.
  • Ten tweede, heeft u de keus uit een basis, basisplaats plus of een comfort plek.
  • Daarnaast centraal gelegen vlakbij alle faciliteiten en receptie.
  • Maar ook mogelijkheid tot gebruik van gratis wifi

Klikt u verder via onderstaande buttons voor verschillende arrangementen.

Binnenkort te boeken

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Arrangementen

Verschillende seizoenplaatsen op Camping Si-Es-An

Kamperen, wat hebben wij u op Camping Si-Es-An te bieden?

  • De basis plaats

Ten eerste de basis kampeerplaats. Dit is onze voordeligste seizoenplaats. Bovendien kunt u hier zeer voordelig kamperen met prima voorzieningen. De basisplaats is voorzien van onder andere, 10 ampère stroom, watertappunt en een kampeerplek van maar liefst 100 m2.

  • Basisplaats plus

Ten tweede de basisplaats plus. Deze biedt net even wat meer ruimte en comfort dan een basisplaats. Het kampeerveld is zeer ruim opgezet tegen de bossen van Het Reestdal aan. Midden op het kampeerveld staat een speelhuisje met zandbak waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u lekker kunt lezen.
Daarnaast zijn onze seizoenplaatsen voorzien van onder andere 16 ampère stroom, watertappunt en maar liefst 120 m2 groot.

  • Comfort plaats

Daarnaast is de  comfort kampeerplaats voorzien van alle luxe die u mag verwachten van een kampeerplaats. De ligging is bovendien centraal en de voorzieningen zijn op loopafstand. De plekken zijn voorzien van onder andere 10 ampère stroom, watertappunt en eigen riool. Daarnaast zijn de plekken zijn 100 m2 groot.

  • Faciliteiten

Ten slotte zijn alle faciliteiten centraal gelegen wanneer u komt kamperen op Camping Si-Es-An. Denkt u bijvoorbeeld aan de grote speeltuin, het mooie sportveld waar u kunt voetballen of volleyballen. Daarnaast is voor iedereen het sanitairgebouw dichtbij, maar ook onze Brasserie, waar u heerlijk kunt eten maar ook gezellig wat kunt drinken terwijl de kinderen spelen in de speeltuin.

Kortom, wilt u meer informatie over onze seizoenplaatsen of wilt u eens komen kijken op de camping?
Aarzel niet en neem contact met ons op. Gun uzelf iets goeds! Gun uzelf een seizoenplaats op Camping Si-Es-An.