8.4.
104 reviews op Zoover

Basisplaats plus op Camping Si-Es-An

Boek nu uw basisplaats plus op Camping Si-Es-An.

Kamperen met een dikke plus op een basisplaats plus van Camping Si-Es-An! Hét vakantiegevoel creëren wanneer u er aan toe bent!

  • Ruime kampeerplekken tot 120m2
  • Iedere plek heeft zijn eigen watertappunt.
  • Voorzien van 16 ampère stroom
  • Gratis gebruik van WIFI
  • Keuze uit zon en schaduw plekken
  • Speelhuisje en zandbak in het midden van het veld
  • Gratis opladen elektrische fiets
  • Centraal vlakbij alle faciliteiten
Boek gelijk een basisplaats plus

Kortom, kamperen met een basisplaats plus op Camping Si-Es-An is genieten voor het hele gezin. Klikt u verder via onderstaande buttons om verschillende arrangementen te bekijken.

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie
Arrangementen
Arrangementen
Volgt,-
Voorseizoen
630,-
13-03 t/m 12-07
Seizoensplaats
1350,-
13-03 t/m 01-11

Kamperen met een basisplaats plus op Camping Si-Es-An

Wat heeft de basisplaats plus te bieden op Camping Si-Es-An?

Wanneer u net dat beetje meer luxe en comfort zoekt tijdens uw vakantie zijn de basisplaats plus kampeerplaatsen een absolute aanrader. Gelegen tegen de bossen van natuurgebied Het Reestdal is dit prachtige ruime kampeerveld een oase van rust. Bovendien geniet u de hele dag van de rust, de ruimte maar ook van de prachtige natuur. Van ’s morgenvroeg wanneer u zacht gewekt wordt door vrolijk gezang van de vogels tot in de late avond wanneer de zon als laatste boven het veld ‘De achterste hooiweide’ ondergaat. Onze camping is geschikt voor iedereen, jong en oud en natuurlijk is uw trouwe viervoeter ook welkom!

Een basisplaats plus kampeerplaats biedt:

De achterste hooiweide is een ruim opgezet kampeerveld met grote kampeerplekken. Daarnaast heeft u de keuze uit zonnige plekken, maar ook plekken in de schaduw. Deze zijn tegen de bosrand aan gelegen van het prachtige Reestdal gebied waar onze camping midden in ligt. U kunt uw auto parkeren bij de kampeerplaats, de plaatsen zijn ruim genoeg.

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw fiets gratis te stallen in onze stalling en kunt u uw elektrische fiets gratis opladen. Ook kunt u een (elektrische) fiets bij ons huren. Raadpleeg de receptie voor meer informatie.

Wanneer u komt kamperen op de basisplaats plus op Camping Si-Es-An kunt u een hapje komen eten in onze Brasserie. Deze is gevestigd in een oude boerderij centraal gelegen op onze camping. Maar u kunt ook een drankje doen terwijl de kinderen bijvoorbeeld spelen in de speeltuin tegenover het terras.

Kortom, kies nu voor een basisplaats plus en boek nu een heerlijke vakantie op Camping Si-Es-An. Laat u verrassen wanneer u bij ons verblijft en geniet van de vele faciliteiten en activiteiten die wij u te bieden hebben. Zodat u vervolgens met een voldaan gevoel weer vertrekt.