8.8
92 reviews op Zoover

Basisplaats op Camping Si-Es-An

Boek nu uw basisplaats op Camping Si-Es-An.

Genieten met de grote G wanneer u verblijft op een basisplaats op Camping Si-Es-An. Wij staan onder andere voor gastvrijheid en grenzeloos genieten. En dat begint al bij onze basisplaaten.

  • Ten eerste, volop ruimte en rust in het mooie natuurgebied Het Reestdal.
  • Daarnaast is iedere plek voorzien van een watertappunt
  • Maar ook gratis gebruik van de WIFI.
  • Ten slotte zijn de plekken centraal gelegen vlakbij alle voorzieningen

Kortom, kamperen op Camping Si-Es-An is genieten voor het hele gezin. Klikt u verder via onderstaande buttons om verschillende arrangementen te bekijken.

Arrangementen
ANWB korting
15,-
,-

Kamperen met een basisplaats op Camping Si-Es-An

Wat heeft de basisplaats op Camping Si-Es-An te bieden?

De basis kampeerplaatsen zijn gesitueerd aan de voorzijde van de camping, dichtbij alle voorzieningen. Bijvoorbeeld het sanitairgebouw, de brasserie waar u heerlijk kunt eten,maar ook dichtbij de speeltuin. Voor de kinderen is er in de zomervakantie een actief animatieprogramma met bijvoorbeeld knutselen, sporten of een wandeling in het bos.  Het is een aantrekkelijke uitvalsbasis om onder andere het Reestdal en de mooie dorpjes te ontdekken. U kunt heerlijk kamperen op onze basisplaatsen van Camping Si-Es-An. De kampeerplekken zijn 100m2 groot en hebben elks 10 ampere stroom. Maar ze zijn ook voorzien van een eigen watertappunt. U kunt zowel in de zon als in de schaduw staan. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gratis WIFI. U mag uw auto parkeren bij uw kampeerplaats. Bij de receptie van Camping Si-Es-An kunt u uw fiets overdekt stallen, u kunt uw elektrische fiets gratis opladen maar ook een (elektrische) fiets huren.

Kortom, u komt met een basisplaats op Camping Si-Es-An eigenlijk niets te kort. Een garantie voor een heerlijke vakantie wanneer u bij ons verblijft.