8.4
97 reviews op Zoover

Kamperen in de mooie Meimaand

Heerlijk kamperen in de mooie Meimaand!

Kamperen in de mooie Meimaand. Wie wil dit nu niet? Genieten van het heerlijke zonnige voorzomer weer en van de rust, ruimte en natuur. U kunt bovendien lekker fietsen of wandelen in het Reestdal gebied wat in Mei prachtig in bloei gaat. Daarnaast is er voor de kinderen op een kilometer afstand een mooi openluchtzwembad.

Kom ook kamperen in de mooie Meimaand

  • Geniet van de prachtige natuur in de mooie maand Mei
  • Bovendien leent het Reestdal zich voor een heerlijke wandeling of fietstocht.
  • Daarnaast zijn er diverse bezienswaardigheden die je als gezin kunt bezoeken.
  • Maar u kunt ook een plaatsje nemen op het zonnige terras van onze Brasserie.

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Klikt u dan verder via onderstaande link om te komen kamperen in de meimaand.

Boek nu uw meimaand kamperen
Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk hier eerst uw prijs!
Sfeerimpressie
Faciliteiten

Onze faciliteiten zijn centraal gelegen op de camping

Kamperen

Keuze uit verschillende kampeerplaatsen

Verhuur

Ook hebben wij diverse verhuur accommodaties.

Kamperen

We hebben verschillende kampeerplaatsen waaruit u kunt kiezen als u komt kamperen op Camping Si-Es-An. Bijvoorbeeld,

  • De basisplaats
  • De basisplaats plus
  • De comfortplaats.
  • De camperplaats

We hebben voor iedere kampeerder de perfecte plek zodat u van een heerlijke en zorgeloze vakantie kunt gaan genieten.Een perfecte plek voor u om heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele (natuurlijke) rijkdommen die het Reestdal biedt. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen van 100 tot 140 m2 waar u in alle rust geniet van het landelijke leven. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt en gratis Wifi. Daarnaast heeft iedere plek 10 tot 16 Ampère stroom

Verhuuraccommodaties

Bungalow de Kolibri

Verwen uzelf eens, bijvoorbeeld met onze luxe bungalow de Kolibri, gelegen op een fraai perceel van ruim 300m2. Ervaar de rust en ruimte die de Kolibri u biedt. Midden in de natuur met volop privacy. Daarnaast is de bungalow geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien. De bungalow is recent geheel gerenoveerd waardoor deze zeer modern is.  De Kolibri is de perfecte uitvalsbasis om het prachtige natuurgebied Het Reestdal te verkennen en te  ontdekken.

Chalets

Daarnaast onze modern ingerichte zes persoons chalets. Deze zijn voorzien van een ruime veranda met een heerlijke tuinset. De chalets staan op een prachtig grasveld centraal op de camping om toch de kampeerbeleving te ervaren en te genieten van de luxe.

Stacaravan

Maar ook onze 4 persoons stacaravans die vanaf dit jaar te huur zijn, zijn heerlijke accommodaties voor uw vakantie. Deze zijn bijvoorbeeld voor zien van 2  slaapkamers, een grote leefruimte met buiten een overdekte veranda. Daarnaast staan ook deze stacaravans centraal op onze camping vlakbij alle faciliteiten.

Trekkershutten

Ten slotte onze trekkershutten. Geen zin in kamperen,  maar toch er even helemaal uit? De solide en knusse trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben een oppervlakte van ruim 10 m2. Het ruimtelijke van Overijssel en het bosrijke van het Reestdal komen terug in hun fraaie ligging.