9.1
92 reviews op Zoover

Faciliteiten

Een topvakantie voor u en uw kinderen boekt u bij camping Si-Es-An!

Zoekt u een geschikte camping voor u en uw gezin? Zoek dan niet verder want bij camping Si Es An vindt u alle ingrediënten om uw vakantie voor het hele gezin tot een groot succes te maken. Geniet met het hele gezin van een geweldige en onvergetelijke vakantie. Met de gevarieerde animatie van onze kidsclub zijn de jongsten heerlijk in touw. U hebt er letterlijk geen omkijken meer naar. Plezier maken, vriendjes maken, samen sporten, kindertheater, eigenlijk teveel om op te noemen. Tijdens de vakantieperiode is onze kidsclub zes dagen in de week geopend. Si Es An Kidsclub: geen tijd om je ook maar een minuut te vervelen!

Animatie

Wij bieden een zeer afwisselend recreatieprogramma

Sanitairgebouw

Verwarmt sanitairgebouw met babywastafel, wasmachine, droger en chemisch toilet.

Heuveltjesbosbad

Mooiste openluchtzwembad van Nederland op 1.5 km
Heuveltjesbosbad

Genieten van veel faciliteiten op en om de camping

De leukste vakantie met zwembad: het mooiste openlucht zwembad van Nederland op slechts 1 km afstand

Een vakantie met zwembad is natuurlijk het leukst! Op slechts 1 kilometer afstand van camping Si Es An treft u het mooiste openlucht zwembad van Nederland: het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u hier volop van genieten. Ook meerdagenkaarten zijn zeer voordelig bij ons verkrijgbaar.

Drie grote baden, twee duikplanken en twee glijbanen

In het Heuveltjesbosbad kunt u genieten van de verschillende baden. Het zwembad, dat al bestaat sinds 1937, is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en voorzien van alle attributen om er een zwemfeest van te maken. Het bad is geheel gerenoveerd en voldoet het aan alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Er zijn liefst drie baden, variërend van een groot bad met duikplanken tot en met een zeer uitgebreid kinderbad en een bad met een opvallende gele familieglijbaan. Daarnaast biedt het Heuveltjesbosbad twee grote terrassen rondom het water, speelweides, beachvolleyveld, tafeltennis faciliteiten, een groot springkussen en een grote ligweide om van de zon te kunnen genieten.

6 skelters

Gratis gebruik van de skelters

Grote speeltuin

Geschikt voor kinderen van 1 tot 10

Ruim opgezet sportveld

Voetballen, volleybal en basketbal