8.9.
186 reviews op Zoover

Broodjesservice

Ontdek de broodjesservice op Camping Si-Es-An

U bent lekker op vakantie, u heeft lekker geslapen en wilt ontbijten in de ochtendzon voor uw kampeerplek of accommodatie. Maak dan gebruik van onze broodjesservice! Omdat wij geen winkel hebben op de camping maar wel graag broodjes willen aanbieden voor uw ontbijt hebben wij onze broodjesservice.

  • Makkelijk te bestellen
  • De broodjes worden op uw plek gebracht
  • Veel keuze
  • Eventueel uit te breiden met verschillende opties

 

 

Boeken

Reserveren

t/m
Sfeerimpressie

Hoe kan ik broodjes bestellen?

Receptie

Bij de receptie kunt u een formulier krijgen waarop de broodjes staan. U kunt aankruisen welke broodjes u wenst en deze bij ons afrekenen. De volgende ochtend worden broodjes bij u op de plek bezorgd vanaf half 9. Let u op dat u de avond ervoor u bestelling doorgeeft. U kunt ook direct voor meerdere dagen bestellen. Er is een ruime keuze aan broodjes, bijvoorbeeld: witte of bruine pistolets, croissants maar ook hele witte of bruine broden. Alles wordt ’s ochtends vers afgebakken voordat wij het bij u rondbrengen.

Wilt u graag een uitgebreid ontbijt?

Ook dat is mogelijk. U kunt niet alleen broodjes bestellen maar ook een compleet ontbijt. Bijvoorbeeld extra beleg, een gekookt eitje of een lekker glaasje jus d’orange. Er is van alles mogelijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van een ontbijt, lunch, brunch of koffietafel in onze brasserie. Dit is echter wel alleen op reservering. Vraagt u bij de receptie of de brasserie  voor de mogelijkheden.